AJOFM Mureș angajează Joburi
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 927 Vizualizări

AJOFM Mureș angajează

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă Mureș scoate la concurs postul vacant de consilier, grad profesional superior, la Serviciul Agenție Locală Târgu-Mureș, Compartiment Înregistrare și Stabilire Drepturi Șomeri, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa, candidații au nevoie de studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă și o vechime minimă în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției de 7 ani. Candidatul trebuie să aibă inițiativă și creativitate, capacitate de adaptare la muncă în echipă, să depună efort intelectual și să demonstreze seriozitate.

Înscrierile se fac până în 29 ianuarie la sediul instituției pe str. Iuliu Maniu, nr. 2, Târgu-Mureș. Va urma proba scrisă în 12 februarie, de la ora 10.00.

Pentru mai multe detalii, sunteți rugați să contactați secretariatul la 0265 269 247 sau la adresele de e-mail ajofm@ms.anofm.ro și camelia.pasca@ms.anofm.ro.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE