Curs de terapie geotermală și masaj cu pietre vulcanice la Târgu-Mureș Sanatate
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 266 Vizualizări

Curs de terapie geotermală și masaj cu pietre vulcanice la Târgu-Mureș

Metropolitan Târgu-Mureș organizează la sediul său, începând din 15 ianuarie, un curs de terapie geotermală și masaj cu pietre vulcanice.

„Este o terapie ce utilizează roci vulcanice șlefuite, calde, ce accelerează circulația sângelui și metabolismul celular. Este o terapie recomandată persoanelor cu probleme de natură nervoasă, insomnii, dureri musculare, probleme circulatorii, artroze și artrite, dar și acelora care sunt în căutarea unei terapii relaxante spa. Terapia cu roci vulcanice calde se bazează pe stimularea meridianelor principale ale corpului, de-a lungul coloanei vertebrale, și sunt conectate cu anumite organe și funcții ale corpului”, au spus organizatorii cursului.

Cursul este unul de pefecționare și durează 2 zile (13 ore în total). Prețul este de 900 lei și poate fi achitat în două rate.

Înscrierea la cursuri se poate face online prin trimiterea documentelor pe adresa de e-mail metropolitan@curs-calificare.ro sau personal pe str. Bartok Bela nr.1-3, de luni până vineri între orele 10.00-18.00. Pentru informații adiționale, sunați la 0753192525.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE