Dezbatere publică la primăria Reghin Administratie
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 284 Vizualizări

Dezbatere publică la primăria Reghin

Primăria Municipiului Reghin organizează miercuri, 16 ianuarie, o dezbatere publică având ca temă  ghidul de finanțare pentru fondurile nerambursabile acordate, din bugetul local, către organizațiile nonprofit care au activități pe plan local. Dezbaterea publică va avea loc  în Sala de ședințe a municipiului Reghin, începând cu ora 16:30.

Reghinenii sunt așteptați  la dezbaterea publică a proiectului de hotărâre privind aprobarea regulamentului de acordare a finanțărilor nerambursabile din bugetul local al Municipiului Reghin pentru activități nonprofit de interes local, prilej cu care pot afla  care e suma maximă ce poate fi accesată, care sunt condițiile de eligibilitate, cine se califică pentru a depune proiecte și alte detalii de interes care vor fi dezbătute miercuri, 16 ianuarie.

Pentru participanții la dezbaterea publică, luarea cuvântului se va face pe baza unei liste întocmite la deschiderea dezbaterii publice de către responsabilul cu societatea civilă  iar timpul alocat  este de 10  minute pentru fiecare solicitant. Dezbaterea publică se va încheia în momentul în care toţi solicitanţii înscrişi la cuvânt şi-au exprimat recomandările cu referire concretă doar la proiectul de act normativ.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE