Romur SA Târgu-Mureş, model de business responsabil Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2838 Vizualizări

Romur SA Târgu-Mureş, model de business responsabil

Conducerea societăţii Romur SA Târgu-Mureş a publicat  vineri, 11 ianuarie, pe pagina proprie de Facebook, o statistică interesantă referitoare la contribuţia companiei în comunitate aferentă anului 2018.

Contribuţii de milioane, la bugetul local şi naţional

Astfel, în decursul anului trecut, societatea condusă de omul de afaceri Cosmin Pop a contribuit cu 2.711.824 lei – taxa pe valoarea adăugată plătită, 4.176.156 lei – taxe şi impozite către bugetul local şi naţional, 6.887.980 lei – total participare la bugetul public aferent anului 2018 şi 28.725.579 lei – sume investite în municipiul Târgu-Mureş.

Potrivit conducerii SC Romur SA, în 2018 compania nu a derulat niciun contract cu Primăria municipiului Târgu-Mureş sau cu alte instituţii publice ale judeţului Mureş şi a avut 0 lei datorii sau întârzieri la plata datoriilor publice.

„Este o onoare să putem contribui la ceea ce înţelegem a fi bunăstarea comunităţii. Cerem ferm cheltuirea raţională a fondurilor, cu unic scop ca împreună să dezvoltăm Târgu-Mureş!”, a precizat Cosmin Pop.

Interes pentru calitate

Compania Romur SA Târgu-Mureș s-a afirmat în ultimii ani pe piață ca un dezvoltator de complexe rezidențiale definit de standardul de calitate extrem de ridicat al construcțiilor și facilităților oferite rezidenților.

“Eu construiesc bine şi scump. Avansul pentru mine este doar o manifestare de seriozitate că nu mă încurci mai departe. Eu lucrez cu avansuri extrem de mici. Dar în piaţă aud că sunt avansuri la proiecte din oraş de 70 %… Un avans absurd este explicat doar printr-un preț mic. Preț mic înseamnă costuri mai mici și, implicit, calitate îndoielnică, exact ce trebuie evitat când vorbim de bunuri cu durată îndelungată de utilizare. Aici trebuie intervenit şi reglementat mecanismul economic în interesul consumatorului final. Eu nu vând ieftin pentru că trebuie să fim conştienţi că riscul de capital, de imagine, de răspundere legală pe care ţi-l asumi în momentul în care intri într-o asemenea dezvoltare trebuie să aibă la celălalt capăt un profit pe măsură. Altfel nu poţi fi serios”, declara Cosmin Pop, în anul 2018, într-un interviu acordat revistei economice “Transilvania Business.”

Dezvoltator imobiliar de top

În ultimii 10 ani, Romur SA a dezvoltat cel mai avansat complex urbanistic din Târgu-Mureș, construind doar ansambluri de locuințe colective multibloc.
Astfel, dezvoltatorul a finalizat proiectul imobiliar Acta Residence și a dezvoltat și dezvoltă Colors Residence. Ambele ansambluri rezidențiale sunt situate în cartierul Tudor, cel mai mare cartier al municipiului Târgu-Mureș.
Apartamentele din ansamblul Acta Residence au fost concepute având suprafețe generoase, pornind de la 65 de metri pătraţi la apartamentele cu o cameră și ajungându-se la 347 de metri pătraţi la penthouse-uri.
Colors Residence reprezintă etapa a doua a celui mai mare proiect rezidențial dezvoltat în Târgu-Mureș. Ansamblul este compus din trei blocuri cu 7 niveluri, cu apartamente cu 2 și 3 camere, cu suprafețe cuprinse între 56 de metri pătraţi și 98 de metri pătraţi. Locatarii ansamblului rezidențial vor beneficia de locuri de parcare și alei pietonale cu o amenajare peisagistică plăcută.
Cele două ansambluri beneficiază de apropierea magazinelor și centrelor comerciale din zonă (Lidl, Kaufland, Auchan, Dedeman), a pieței și parcului Diamant, școli, grădinițe, mijloace de transport în comun, servicii de întreținere corporală și înfrumusețare, baruri și restaurante.

Alex TOTH & Ligia VORO

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE