„Împăratul muștelor“ revine la Sala Mare Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 208 Vizualizări

„Împăratul muștelor“ revine la Sala Mare

Spectacolul „Împăratul muștelor“, adaptarea scenică a romanului omonim a laureatului Premiului Nobel, William Golding a fost montată la Teatrul Național Târgu Mureș de regizorul György Vidovszky.

În timpul războiului, în urma unui accident de avion, un grup de băieți școlari ajunge pe o insulă nelocuită. La început, aventura fără adulți pare interesantă: bogăția insulei și sentimentul de libertate îi fascinează. Încearcă să-și organizeze viața bazându-se pe modele sociale bine cunoscute: își aleg un lider, organizează ședințe și își trasează sarcini între ei. Grupul se împarte, însă, destul de repede în două tabere. Liderul ales, Ralph, vede în menținerea arderii focului singura speranță de scăpare, în timp ce adversarul său, Jack, adeptul vânătorii, devine împătimitul cărnii. Între timp, frica pune stăpânire pe ei, odată cu apariția unui Monstru misterios.

„Monstrul este uneori un om, uneori un animal, uneori o plantă, uneori un băiat. Viclean! Are multe fețe. Se ascunde în corpul tău. Fiți prudenți! Poate se întoarce“, susține Jack.

Un joc de supraviețuire cu adolescenți, pe scenă, o parabolă anxioasă despre ceea ce suntem, ce am putea deveni…

Următoarea reprezentație va avea loc sâmbătă, 19 ianuarie, ora 19.00, la Sala Mare, se anunță în cadrul unui comunicat remis de către Secretariatul de P.R. al Companiei Tompa Miklós.

Spectacolul este supratitrat în limba română și este recomandat persoanelor cu vârsta peste 12 ani.

Bilete se pot procura de la agenția de bilete din Palatul Culturii, la casieria Teatrului și pe pagina www.biletmaster.ro.

Informații utile se pot obține pe paginile: www.nemzetiszinhaz.ro și www.facebook.com/companiatompamiklos.

(A.V.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE