Tobogane noi, pe lista de achiziţii pentru Complexul „Weekend”! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 830 Vizualizări

Tobogane noi, pe lista de achiziţii pentru Complexul „Weekend”!

Primăria municipiului Târgu-Mureș a dat startul unei licitații pentru achiziţionarea şi montarea a trei tipuri de tobogane noi cu jet de apă în Complexul de Agrement şi Sport „Mureşul”, cunoscut şi sub denumirea de Complexul „Weekend”, informează www.licitatia.publica.ro.

Licitaţie de 1,6 milioane de lei

Potrivit sursei citate, valoarea estimată a licitaţiei este de 1.680.672 de lei, fără TVA, iar termenul limită pentru depunerea ofertelor este 18 februarie 2019, ora 15.00.

Cele trei tipuri de tobogane vor avea grad diferit de dificultate şi sunt estimate la următoarele valori:  590.711 de lei, fără TVA, pentru tobogan acvatic „Gaura neagră + Barca zburătoare” (Black hole + Flying boat), 471.238 de lei, fără TVA, pentru tobogan acvatic „Serpentina” şi 238.723 de lei, fără TVA, pentru tobogan acvatic cu tubulatură închisă. Totodată, pe lista de achiziţii se mai află următoarele produse/servicii: structură metalică şi platforme (240.000 de lei, fără TVA), instalaţii pompe, alimentare cu apă şi energie electrică (90.000 de lei, fără TVA) şi montaj tobogan acvatic drept existent (50.000 de lei, fără TVA).

Durata contractului va fi de 4 luni, termenul de furnizare şi montaj de 2 luni, iar termenul de garanţie acordat montajului de minim 36 de luni.

Oază de bazine, terenuri de sport şi locuri de joacă

Complexul de Agrement şi Sport “Weekend” este situat în partea de nord a municipiului Târgu-Mureş, pe malul stâng al râului Mureş, şi se întinde pe o suprafaţă de aproximativ 40 de hectare.

În sezonul estival, după statisticile Primăriei municipiului Târgu-Mureş, în complex îşi petrec timpul liber în medie 8.000 de persoane pe zi, care au la dispoziţie un bazin olimpic de 50 x 25 de metri şi adâncime de 1,9 metri, dotat cu 20 de blocstarturi, un bazin pentru înotători de dimensiuni 50 x 30 de metri şi adâncime de 1,8 metri, un bazin pentru neînotători de dimensiuni 95 x 30 de metri şi adâncime de 1,2 metri, dotat cu jacuzzi, două bazine cu tobogan de forma unui poligon cu 8 laturi, fiecare în suprafaţă de 1.205 de metri pătraţi şi adâncime de 0,6 metri, cu acces pentru copii sub 14 ani, un bazin pentru copii din beton, cu pasarelă de acces şi tâşnitori de apă, de formă inimioară, având suprafaţa de 350 de metri pătraţi şi adâncime variabilă între 0,35 şi 0,7 metri şi o piscină din polipropilenă pentru copii sub 3 ani, de formă ovală, cu suprafaţa de 65 de metri pătraţi şi adâncimea de 0,3 metri, dotată cu două tobogane de apă şi două tâşnitori cu figurine zoomorfe.

Totodată, Complexul de Agrement şi Sport “Weekend”dispune de o pajişte naturală, de două parcuri de joacă pentru copii, de un canal pentru plimbări cu barca şi de terenuri de tenis cu piciorul, baschet, fotbal, volei de nisip şi mini-fotbal.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE