Un prim joc „acasă” în 2019 pentru voleibaliste Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 85 Vizualizări

Un prim joc „acasă” în 2019 pentru voleibaliste

Echipa feminină de volei CSM Târgu-Mureș va susține primul joc pe teren propriu din acest an sâmbătă, 19 ianuarie, de la ora 11.00. Adversara din etapa a XIII-a a Diviziei A2 Seria Vest, a treia a returului, este CSM Lugoj, clasată pe locul 4 în clasamentul seriei, cu 8 victorii, dintre care una în set decisiv și 4 eșecuri, 23 puncte, setaveraj 25-14. Echipa bănățeană este dealtfel a doua echipă a municipiului timișean, prima aflându-se pe locul 7 pe prima scenă, dar este una dintre puținele adversare care au dat o replică mai bună formației mureșene în această ediție. Echipa mureșeană s-a impus în jocul din tur în trei seturi, câștigate la 22, 14 și 23, fiind singura echipă care nu a cedat niciun set în cele 12 etape disputate.

Deși avantajul față de a doua clasată (FC Argeș Pitești) a ajuns la 7 puncte și promovarea în primul eșalon este practic asigurată, echipa antrenorului Predrag Zukovic va aborda mai mult ca sigur și acest joc cu seriozitate, urmărind să încheie ediția cu maximum de puncte, chiar fără set pierdut.

 

Întărirea lotului, după buget

După parcursul echipei din această ediție acest lucru pare la îndemâna lor, dar odată cu promovarea întărirea lotului se impune. Acesta este în acest moment alcătuit în majoritate din junioare, dar în primul eșalon nivelul este mult superior. Formația mureșeană se află la fel ca și celelate secții din cadrul CSM-ului târgumureșean la început de drum, astfel încât întărirea lotului va depinde și aici de fondurile care urmează a fi alocate.

În ceea ce privește voleiul feminin mureșean, aceasta este prima ediție după foarte mulți ani în care Târgu-Mureșul nu se află pe prima scenă. Motivul principal se datorează faptului că echipa face parte dintr-un club nou înființat, dar nu trebuie neglijat nici faptul că în ediția precedentă CSU Medicina, rămasă doar cu junioare în lot, a ocupat ultimul loc în prima divizie.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE