Cursuri de inspector SSM la Camera de Comerț Invatamant
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 799 Vizualizări

Cursuri de inspector SSM la Camera de Comerț

Camera de Comerț și Industrie Mureș organizează în perioada 21 ianuarie – 15 februarie un curs de inspector în domeniul Securității și Sănătății în Muncă (inspector SSM), de 40 și de 80 de ore.

Pentru cursul de 40 de ore, nivel de bază, se pot înscrie angajatori, cu studii cel puțin liceale, profil real sau tehnic, ai societăților comerciale cu până la 49 angajați, societăți al căror obiect de activitate nu se regăsește în anexa 5 la normele metodologice, dar și reprezentanți ai lucrătorilor cu răspunderi specifice în CSSM, cu studii cel puțin liceale, profil real sau tehnic.

Tariful pentru acest curs este de 400 lei, iar orele se vor desfășura la sediul instituției de luni până vineri, de la ora 16.00.

Cursul de nivel mediu, de 80 de ore, se adresează lucrătorilor desemnați, cu studii cel puțin liceale, profil real sau tehnic.

Tariful pentru acest curs este de 800 lei, iar orele se vor desfășura de asemenea la sediul instituției de luni până vineri, de la ora 16.00.

În urma examenului de absolvire veți obţine un Certificat de absolvire cu recunoaştere naţională emis de Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale și MEC.

Pentru informații şi înscrieri, puteți veni zilnic între orele 8.00 – 16.00 la sediul CCI Mureş, de pe str. Primăriei, nr. 1, suna la numerele de telefon 0265 269 218, int. 23 sau trimite un e-mail la cursuri@cciams.ro și ancagiurgiu@cciams.ro.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE