Home / Reghin / Liga Pensionarilor Reghin, în plină activitate la început de an

Liga Pensionarilor Reghin, în plină activitate la început de an

Distribuie

Pentru Liga Pensionarilor Reghin, anul Centenarului 2018 a fost unul extrem de bogat în activități sociale, culturale, sportive, drumeții și mese rotunde. Dovadă în acest sens stau diversitatea de activități derulate în 2018, printre care excursiile la Chișinău, în Deltă, Tulcea, Mănăstirea Prislop, zona Maramureșului, Turda, Toplița, Lăpușna, precum și Alba Iulia, moment care a marcat Centenarul Marii Uniri de către pensionarii reghineni.

Cu prilejul sărbătorilor de iarnă, Grupul Coral „Românașii”, coordonat de Maria Miron, a încântat cu un program de colinde colegii pensionari din cadrul Așezământului Valea Izvoarelor precum și la Mănăstirea Recea, primăriile Reghin, Deda.

Pentru anul 2019, programul activităților Ligii Pensionarilor Reghin  este unul și mai bogat decât în anul precedent, activități multiple și diverse, după cum declară Vian Bonț, președintele Ligii Pensionarilor Reghin.

„Pentru acest an, programul activităților noastre a fost deschis de participarea la evenimentul dedicat Zilei Culturii Naționale, marcat pe 15 ianuarie, care va fi urmat de participarea la manifestările dedicate zilei de 24 ianuarie, cu ocazia Unirii Principatelor. Apoi, pe 9 februarie, vom organiza  un concurs de schi și săniuș la Toplița, pe pârtia Banffy, completat de un program de relaxare la centrul Spa din Băile Banffy. După sărbătorirea zilei de 8 Martie, eveniment organizat în colaborare cu Primăria și Consiliul Local al Municipiului Reghin, vom avea excursii și drumeții , printre locurile care urmează să fie vizitate numărându-se zona Cernăuți, Ucraina, Salina Turda, Colibița, Catedrala Neamului și zona mănăstirilor din Moldova”, a precizat Vian Bonț.

Atragerea de noi membrii

Nu vor lipsi în acest an tradiționalele concursuri de pescuit, la Goreni, Voivodeni și Mobila Dalin, precum și concursurile de șah și table. De asemenea, vor fi continuate schimburile de experiență cu Liga Pensionarilor Mureș precum și cu ligile din Iernut și Luduș.

„În acest an vom accesa un proiect la Primăria Reghin  cu scopul de  a înbunătăți programul activităților noastre, precum și de a atrage noi membrii activi în cadrul ligii, atât din municipiul Reghin cât și din zonele limitrofe, pentru petrecerea plăcută și utilă a timpului liber, atât la sediul ligii, la clubul din incinta acestuia, cât și în mediul social și cel al familiei. Doresc pe această cale multă sănătate și bucurii tuturor membrilor ligii, precum și colaboratorilor noștri din cest an”, a subliniat președintele Ligii Pensionarilor Reghin.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Razie rutieră în zona stațiunii Sovata

Distribuie Polițiști ai stațiunii Sovata și Secției 14 Poliție Rurală Ghindari au derulat, în acest …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.