Home / Slider / Persoană reţinută pentru distrugerea peretelui Casei Memoriale „Avram Iancu”!

Persoană reţinută pentru distrugerea peretelui Casei Memoriale „Avram Iancu”!

Distribuie

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş au reţinut o persoană bănuită că ar fi distrus peretele imobilului Casei Memoriale Avram Iancu, precum şi al unui alt imobil, ambele situate pe strada Avram Iancu din Târgu-Mureş, prin scriere cu vopsea de culoare neagră a unor mesaje cu conţinut vulgar la adresa unor eroi români.

În data de 16 ianuarie, Poliţia municipiului Târgu-Mureş din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş a fost sesizată prin apel 112, de către un reprezentant al Societăţii Culturale Avram Iancu, Filiala Târgu-Mureş, despre faptul că pe peretele exterior al imobilului Casei Memoriale Avram Iancu, din Târgu-Mureş, au fost inscripţionate cu vopsea, mesaje cu caracter obscen.

„Din cercetările efectuate la faţa locului, a rezultat că în noaptea de 15 spre 16 ianuarie au fost inscripţionate, cu vopsea de culoare neagră, mesaje cu conţinut vulgar, la adresa eroului naţional Avram Iancu, precum şi a martirilor Horea, Cloşca şi Crişan, pe peretele exterior al imobilului Casei Memoriale Avram Iancu din Târgu-Mureş. Din verificări, s-a constatat faptul că acelaşi gen de mesaje au fost inscripţionate şi pe peretele unui alt imobil, situat pe strada Avram Iancu din Târgu-Mureş. În urma activităţilor specifice desfăşurate în cauză, poliţiştii au reuşit identificarea unui tânăr, de 23 de ani, din Târgu-Mureş, bănuit de comiterea faptei, faţă de care, în data de 18 ianuarie a fost luată măsura preventivă a reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, prin intermediul unui comunicat de presă.

Potrivit aceleiaşi surse, „cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Mureş, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.”

(Redacţia)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

FOTOREPORTAJ: ”Gala Aniversară Zi de Zi 20 de ani” în peste 250 de imagini

Distribuie Cotidianul mureșean Zi de Zi și-a sărbătorit cele două decenii de activitate în cadrul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.