Nou spectacol oferit de handbaliste Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 435 Vizualizări

Nou spectacol oferit de handbaliste

Echipa feminină de handbal CSM Târgu-Mureș s-a impus la un scor categoric și în partida din cadrul etapei a XII-a din seria D a Diviziei A. Mureșencele au învins duminică pe teren propriu cu 39-22 (18-11) formația Minaur Baia Mare. Deși echipa mureșeană conduce detașat în clasamentul seriei și pornea favorită certă în jocul cu maramureșencele, era de așteptat o replică mai dârză a celor de la Minaur. Aceasta a fost oferită doar în primle minute ale întâlnirii, dar și atunci în momentele de relaxare ale gazdelor. Întâlnirea a debutat fără multe realizări. CSM a reușit să se desprindă la 3-0 după trei minute de joc. Primul gol al băimărencelor a venit în minutul 7, la scorul de 4-0. Replica modestă a adversarei a dus la o relaxare a mureșencelor și adversarele s-au apropiat la 5-4 în minutul 14. Portarul Ioana Ugran s-a opus și la 4-2 înainte cu câteva minute înainte, apărând inclusiv două aruncări de la 7 metri.

După cele câteva minute de joc fără concentrare, după atacuri tratate cu superficialitate, a urmat o mobilizare și CSM s-a desprins în următoarele minute la șase goluri. Au încheiat repriza cu obișnuita „aeriană” realizată de Monica Bărăbaș, finalizată de Andreea Târșoagă. Cu șapte goluri avantaj la pauză victoria nu este asigurată în handbal, dar în această partidă nu se putea pune problema. Formația mureșeană își rulase întreg lotul pe parcursul primei reprize și putea reuși o serie aproape în orice moment al jocului.

Joc mai mult de antrenament după pauză

La reluare mureșencele au înscris imediat de două ori și au urmat alte minute de relaxare. După 10 minute scorul a ajuns la 23-15, scor la care portarița mureșencelor a ratat ocazia de a-și trece numele pe lista marcatoarelor, trimițând pe lângă poarta goală. A mai ratat o asemenea ocazie de a înscrie din poartă în poartă și în ultimul minut, după care și Sarah Darie a ratat de pe semicerc golul 40. Repriza secundă a părut una mai degrabă de antrenament, fără apărări, cu faze spectacol pe semicercul advers. Jocul liderului a fost unul agreat de suporteri, dar reușit în fața unui adversar care nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor. Mureșencele se mențin în fruntea clasamentului la distanță de urmăritoare, dar greul va începe doar după disputarea celor opt etape rămase, cu jocurile din grupele semifinale, unde vor fi prezente primele două clasate din cele patru serii. Următoarea partidă o vor susține duminică, 27 ianuarie, la Oradea, cu CSU din localitate, formație care nu mai are șanse de a prinde un loc pentru turneul semifinal.

Marcatoarele echipei mureșene în jocul de duminică au fost: Carola Stângu și Flavia Munteanu câte 7, Andreea Târșoagă și Carla Lăcătuș câte 6, Monica Bărăbaș, Sarah Darie, Paula Popeanu și Carina Ghemeș câte 3, Georgeta Bucin 1. În poartă au fost Ugran și Hodor, iar în teren au mai evoluat Maria Ola, Ioana Moldovan, Ioana Sângeorzan și Cosmina Cozma.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE