Elevă agresată de un coleg, preluată de SMURD Stiri regionale
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 383 Vizualizări

Elevă agresată de un coleg, preluată de SMURD

Un elev din clasa a V-a, de la o şcoală generală din municipiul Orăştie, este cercetat disciplinar, miercuri, după ce, cu o zi înainte, a lovit cu pumnul o colegă, în timpul unei pauze, victima fiind transportată ulterior la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) pentru investigaţii medicale.
Jandarmii au fost chemaţi la faţa locului şi au constatat că eleva agresată prezenta urme de sânge pe faţă, motiv pentru care a fost anunţat un echipaj SMURD, ce a preluat victima.
“Ajunşi la faţa locului, jandarmii au constatat faptul că în interiorul unei sălii de clasă se afla o elevă care avea faţa plină de sânge. Jandarmii l-au identificat pe elevul care a declarat că a lovit-o o singură dată cu pumnul în zona feţei pe colega sa, în timpul pauzei”, a informat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Hunedoara, Simona Fodoca.
Ulterior, la şcoală au fost chemaţi părinţii celor doi copii, iar în cauză au fost întocmite documentele legale pentru infracţiunea de loviri şi alte violenţe.
Conducerea şcolii generale a declanşat o cercetare disciplinară pentru a stabili cauzele care a condus la producerea incidentului, cei doi elevi prezentându-se miercuri la şcoală fără nicio problemă, a declarat, pentru Agerpres, inspectorul şcolar general adjunct Marta Mate.
În funcţie de rezultatul verificărilor, elevul poate primi, pe lângă scăderea notei la purtare, diferite sancţiuni, de la mustrare individuală, până la mutarea în altă clasă sau pierderea bursei şcolare.

(www.agerpres.ro)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE