Hoţi de pneuri, prinşi la furat în miez de noapte Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 507 Vizualizări

Hoţi de pneuri, prinşi la furat în miez de noapte

Două persoane în vârstă de 39 de ani au fost prinse de un echipaj al Grupării de Jandarmi  Mobile Târgu-Mureș după ce au furat pneuri dintr-o uscătorie de pe o strada din Târgu-Mureș.

În fapt, în data de 22 ianuarie, în jurul orei 23.05, pe timpul executării serviciului, jandarmii au fost sesizați de către dispecerul 112 cu privire la faptul că pe Bulevardul 1848 din Târgu-Mureș se reclamă furt în desfășurare de pneuri din uscătorie. Echipajul s-a deplasat de urgență la fața locului, unde au reușit prinderea și identificarea a doi bărbaţi din Târgu-Mureș.

„Aceștia, după ce au intrat folosind interfonul, în scara imobilului situat pe Bulevardul 1848 din Târgu-Mureș, au urcat la etajul X, de unde din uscătorie, prin forțarea sistemului de închidere au sustras un set de 4  pneuri cu genți din aliaj, pe care le-au coborât cu liftul la parter, fiind reținuți în fața imobilului de către echipajul de jandarmi având bunurile asupra lor. Valoarea prejudiciului cauzat este de 700 de lei, care a fost recuperat în totalitate”, a precizat sg. maj. Andreea-Iuliana Frunză, purtător de cuvânt al Grupării de Jandarmi Mobilă „Regele Ferdinand I” Târgu-Mureş.

Totodată, sg. maj. Andreea-Iuliana Frunză a mai precizat că „suspecții și actele de sesizare cu privire la suspiciunea de comitere a faptei de furt calificat conform articolului 228, alineatul 1, Cod Penal au fost predate organelor de poliție pentru continuarea cercetărilor.”

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE