Home / Business / Seminar de planificare strategică în afaceri

Seminar de planificare strategică în afaceri

Distribuie

Florin Șomodi, consultant, facilitator și business coach cu o experiență de peste 10 ani, organizează în 9 februarie, de la ora 10.00, la Hotelul Plaza din Târgu-Mureș, un seminar de planificare strategică în afaceri.

Seminarul se desfășoară pe parcursul a 5 ore și pornește de la inventarul dificultăților întâmpinate de participanți în dezvoltarea afacerilor, parcurgerea unor studii de caz din portofoliul facilitatorului, prezentarea tehnicii de planificare strategica LENS, exerciții practice individuale derulate în baza unor instrumente puse la dispoziție de facilitator, discuții libere și sesiuni de networking.

Program customizat pe 12 luni

„Seminarul te poate ajuta să înțelegi modul prin care organizația ta formulează o nouă viziune de creștere pentru următorii ani, echipa își recâștigă entuziasmul, se aliniază la noile obiective de business, descoperă noi segmente de piață, planifică minuțios următoarele 6-12 luni și beneficiază de suport prin coaching și consultanță în marketing și promovare, vânzări și resurse umane, management financiar și finanțări nerambursabile, în funcție de nevoi, în cadrul unui program customizat de 12 luni”, a scris Florin Șomodi pe pagina evenimentului.

Florin Șomodi are o experiență de 10 ani în susținerea companiilor antreprenoriale românești active în diverse domenii: HoReCa, producție publicitară și signalistică, producție de echipamente pro audio Hi-Fi, proiectare și arhitectură, confecții textile și fashion, organizare de evenimente și conferinte tech, servicii de traduceri autorizate, recrutare online, comerț, marketing și studii de piață, servicii foto-video profesionale și ong-uri.

Numărul de locuri este limitat la 20, iar acestea pot fi rezervate achitând 100 de lei în contul RO66INGB0000999907723542 deschis la ING Bank de SC Sales Squad SRL cu mențiunea „participare seminar Cluj-Napoca”. Suma acoperă costurile implicate de închirierea sălii, coffee-break și materialele de lucru.

O parte din încasări vor fi redirecționate pentru susținerea școlii din localitatea Vaideiu, jud. Mureș.

Pentru mai multe informații, puteți suna la 0744 861 059.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

E.ON anunță investiții suplimentare de miliarde de euro în tranziția energetică

Distribuie E.ON a continuat în mod constant drumul spre o creștere de succes în 2023. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.