10 consilieri, targetul PNL pentru Consiliul Local Târgu-Mureș Politic
  • alin.zaharie
  • 3 comentarii
  • 814 Vizualizări

10 consilieri, targetul PNL pentru Consiliul Local Târgu-Mureș

111Reprezentanții Partidului Național Liberal (PNL) Mureș au depus în cursul serii de marți, 22 aprilie, lista candidaților pentru Consiliul Local Târgu-Mureș pentru alegerile din 5 iunie.

Lista cuprinde 29 de nume, printre care dr. Horațiu Suciu și Dumitru Matei, în capul listei fiind senatorul Marius Pașcan. ”Este un moment de speranță al nostru, credem că avem cea mai bună echipă de consilieri din care fac parte deopotrivă profesori, ingineri, economiști, doctori. Suntem o echipă care susținem faptele, respectiv proiectele primarului Dorin Florea, pe care îl susținem în această bătălie pentru un nou mandat. Cred că avem toate șansele să-l aducem din nou în fruntea primăriei. Spre deosebire de alții care pot contesta orice, noi votăm fapte și nu vorbe, ceea ce este cel mai important lucru. Pe de altă parte, orașul are nevoie de o continuitate să-și ducă la bun sfârșit proiectele care există deja. Va fi o perioadă efervescentă, cu tot felul de declarații contradictorii, dar una peste alta, oamenii serioși din Târgu-Mureș și-au fixat un obiectiv foarte clar, acela de a-l readuce în fruntea primăriei pe actualul primar”, a precizat Marius Pașcan.

”Sper să prindem cât mai mulți consilieri”

La rândul său, consilierul primarului municipiului Târgu-Mureș, Claudiu Maior, s-a declarat optimist în ce privește rezultatul din 5 iunie, respectiv un număr de zece consilieri PNL în Consiliul Local. ”Nu pot să fiu decât bucuros pentru că până la urmă munca făcută în ultimii 16 ani se vede atunci când ieși pe stradă, când mergi la Weekend, când urci la Platou sau în orice cartier din oraș în care mergi. Am depus o listă în care se regăsesc deopotrivă și români, și maghiari, care împreună dau frumusețe orașului. Veți rămâne surprins că pe locurile eligibile sunt și cetățeni de etnie maghiară. Scorul își va spune până la urmă cuvântul, sper să prindem cât mai mulți consilieri, deoarece Consiliul Local este cel care decide, iar primarul este cel care pune în practică hotărârile Consiliului Local. Un  primar fără consilieri este ca un om care nu are o mână, împreună, consilierii și executivul trebuie să muncească. Sperăm ca în urma acestor alegeri să prindem undeva la zece consilieri”, a afirmat Claudiu Maior.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Consiliul local care in curand o sa-si dea ultima suflare am vazut cat de „PROFESIONIST”a fost,mai ales la elaborarea acelui HCL prin care a aprobat finantarea echipei de fotbal FCM,ulterior ASA in 2014.Doar faptul ca suntem la TARGU-MURES,majoritatea Consilierilor Locali au beneficiat de mila DNA-ului,altfel trebuiau dusi cu „Autobuzul” macar pentru o noapte in Beciul Chesturii.

  • Ajunsasarati ficiorasi ? Semnaturi sau ….xerox manual ? Ca nu v-a vazut nimeni trudind la adunat de semnaturi !!!
    Daca mai continuam asa ramane doar orasul …GOL ! Un primar fara consilieri ? Pai a ramas vreo unul langa el din cei alesi in 2012 ?

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE