Home / Slider / Miss-uri de Mureş (20). Andra Milăşan, frumoasa care mizează pe atitudine

Miss-uri de Mureş (20). Andra Milăşan, frumoasa care mizează pe atitudine

Distribuie

Cotidianul Zi de Zi vă propune un serial inedit de interviuri realizate în perioada 2012-2017 cu cele mai frumoase mureşence, laureate cu titlul de Miss în cadrul unor concursuri de profil internaţionale, naţionale şi locale.

Redăm, în rândurile de mai jos, interviul scos „de la naftalină”, din arhiva Zi de Zi.

Câştigătoarea titlului de Miss Universitatea „Petru Maior” Târgu-Mureş în anul 2009, Andra Milăşan, mărturiseşte că experienţa respectivă a fost una specială, profund emoţionantă şi plină de feminitate. Totodată, târgumureşeanca în vârstă de 22 de ani crede că frumuseţea este un pachet care conţine nu doar aspect fizic, ci şi atitudine combinată cu caracter şi – desigur – cu naturaleţe maximă.

Reporter: Ce te-a determinat să te înscrii la un concurs de frumuseţe?

Andra: Am încercat şi în liceu să particip la „Miss Boboc”, însă nu pot să zic că mă ajuta foarte mult aspectul la 15ani. Până la 20 de ani însă m-am schimbat mult şi am prins şi încredere în mine ca să fac pasul de a merge la o preselecţie pentru Miss. Un pas important a fost, sincer, faptul că am început să port lentile de contact şi am căpătat încredere deoarece ochelarii de vedere nu cred că mă avantajează.

Reporter: Care a fost senzaţia când ai purtat pe frunte coroniţa de Miss?

Andra: Pentru mine a fost un simbol al feminităţii, mi-am confirmat mie că nu mai sunt o puştoaică, o copilă. A fost cel mai emoţionant moment pentru mine, deci eram chiar fericită pe deplin. M-am simţit specială, văzând atâţia oameni care îmi zâmbeau şi mă aplaudau.

Reporter: S-a schimbat ceva în viaţa ta după câştigarea respectvului titlu de Miss?

Andra: Am început pe la 17-18 ani cu şedinţe foto, au urmat apoi câteva prezentări. Da, pot să spun că am fost luată mai în serios după câştigarea titului de Miss, în sensul că Târgu-Mureş nu este un oraş foarte mare cu multe evenimente de acest gen şi multe fete merg la prezentări şi nu sunt plătite. Eu am început să mai fac şi un bănuţ din modelling. De asemenea, m-am axat pe joburi de hostess.

Reporter: Frumuseţea e relativă… Tu cum o defineşti?

Andra: Aşa este, pentru fiecare frumuseţea înseamnă altceva. Din punctul meu de vedere, frumuseţea este un pachet ce conţine nu doar aspect fizic, ci şi atitudine, caracter. O persoană este frumoasă pentru mine şi dacă de exempu are nasul mare, dar are un zâmbet frumos, este amuzantă, te simţi bine în prezenţa ei. Daca e să merg doar după aspectul fizic, personal apreciez frumuseţea naturală.

Reporter: Ce calităţi trebuie să mai aibă o femeie în afară de frumuseţe?

Andra: Femeia pe care eu o admir este o combinaţie, trebuie să ştie când să fie mică şi răsfăţată, trebuie să ştie când să fie inocentă, trebuie să ştie când să fie puternică, trebuie să ştie când să vorbească şi ce să vorbească. O femeie trebuie să fie plăcută, finuţă, să-ţi facă plăcere prezenţa ei. Şi un lucru care se pierde în ziua de astăzi la femei: simţul responsabilităţii. Trebuie să îţi asumi tot ce faci…

Reporter: La capitolul pasiuni, ce ne poţi dezvălui?

Andra: Sincer, nu prea mai am timp să mă pasioneze ceva, adică să desfăşor şi alte activităţi. În timpul liber îmi place să ies la cafele, la plimbări, să stau la plajă, să fiu înconjurată de prieteni, să merg la ţară la bunici. Totuşi, îmi place să călătoresc, iar visul meu este să ajung în SUA.

 

Reporter: Ai vreo recomandare pentru fetele care aspiră la titlul de Miss?

Andra: Da. Să nu privească acest titlu ca pe o scuză pentru a nu realiza anumite lucruri în viaţă. Da, este un titlu cu care te simţi mândră de tine, însă nu înseamnă că dacă esti Miss trebuie să fii ţinută în puf sau ţi se permite să faci orice. Cu atât mai mult trebuie să demonstrezi că nu doar arăţi bine, ci eşti capabilă de multe lucruri. Vorba aceea: frumuseţea nu ţine la nesfârşit!

Reporter: Ai vreun principiu după care te ghidezi în viaţă?

Andra: Nu ştiu cât se consideră un principiu, dar sunt sigură că în viaţă nimic nu este întâmplător. Pe mine viaţa a reuşit să mă surprindă uneori…

A consemnat Alex TOTH

 

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

LIVE: Raportul anual al rectorului UMFST ”George Emil Palade”

Distribuie Prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul principalei universități mureșene, prezintă joi, 28 martie, Raportul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.