Şoferi băuţi la volan, pe drumurile din Mureş Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 259 Vizualizări

Şoferi băuţi la volan, pe drumurile din Mureş

Poliţiştii Biroului Rutier Târgu-Mureş au desfăşurat, în noaptea de 7 spre 8 octombrie, o acţiune pe raza municipiului Târgu-Mureş şi în zonele rurale adiacente municipiului pentru depistarea conducătorilor auto aflaţi sub influenţa alcoolului.

În urma acţiunii, poliţiştii au depistat pe DJ 152B, între localităţile Pogăceaua şi Pârâul Crucii, o persoană care conducea un autoturism, în timp ce era sub influenţa alcoolului (0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat).

O altă persoană care conducea sub influenţa alcoolului (0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat) a fost depistată de poliţişti în localitatea Pogăceaua.

În municipiul Târgu-Mureş, pe strada Voinicenilor, poliţiştii rutieri au oprit în trafic un bărbat care conducea un autoturism cu viteza de 75 km/h iar la testarea cu etilotestul acesta i-a indicat o valoare de 0,81 mg/l alcool în aerul expirat. În urma verificărilor efectuate de poliţişti în bazele de date, aceştia au constatat faptul că bărbatului îi era suspendat dreptul de a conduce autovehicule.

Cu aceeaşi ocazie, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 3 Râciu au oprit în trafic, un conducător auto, pe care l-au observat că îşi conducea autoturismul pe o traiectorie sinuoasă. În urma testării cu etilotestul, conducătorului auto i-a rezultat o valoare de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală pe numele conducătorilor auto, pentru conducere sub influenţa alcoolului”, se arată într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE