Home / Comunicate / „O scrisoare pierdută. Prea multă vorbărie” participă la Festivalul Internațional de Teatru „Povești” de la Alba Iulia
Imagine din „O scrisoare pierdută. Prea multă vorbărie” (Foto: Cristina Gânj)

„O scrisoare pierdută. Prea multă vorbărie” participă la Festivalul Internațional de Teatru „Povești” de la Alba Iulia

Distribuie

Spectacolul Companiei Liviu Rebreanu, „O scrisoare pierdută. Prea multă vorbărie” după I. L. Caragiale, regia Gavril Cadariu, va fi prezent, în perioada 12-14 octombrie 2017, la Festivalul Internațional de Teatru „Povești” de la Alba Iulia.

Actorii Teatrului Național Târgu-Mureș vor susține o reprezentație cu acest spectacol vineri 13 octombrie 2017, de la ora 18:00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, se arată într-un comunicat emis de către Biroul P.R. al Companiei Liviu Rebreanu.

Festivalul Internațional de Teatru „Povești” Alba Iulia 2017 este cel mai important eveniment cultural din județul Alba și are în program spectacole pentru toate vârstele, conferințe, ateliere, lansări de carte, motiv pentru care și biletele se vând ca „pâinea caldă”.

Ca în fiecare an, programul include spectacole de teatru non-verbal, verbal sau intens verbal, de animaţie pentru adulţi, de teatru-dans, de coregrafie, de teatru cu elemente de clovnerie şi divertisment explicit, aşadar o ofertă variată de nuanţe şi limbaje scenice. Dintre titluri, menționăm: „A douăsprezecea noapte” (r. Victor Ioan Frunză), „Noapte pariziană” (r. Daniel Pop), „Furtuna” (r. Cristian Pepino), „Freak Show” (r. Florin Piersic Jr.), „Amantul” (r. Vlad Stănescu), „All Inclusive” (r. Vlad Zamfirescu), „#Emojiplay” (r. Gigi Căciuleanu) sau „Soldatul de ciocolată” (r. Andrei Șerban).

Spectacolele festivalului, 22 în total, sunt producții atât din România (București, Galați, Târgu-Mureș, Brașov, Craiova, Arad), cât și din străinătate (Franța, Italia, Bulgaria, Republica Moldova).


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Voleibalistele de la CSU, învinse în trei meciuri

Distribuie În weekendul recent încheiat, voleibalistele de la CSU Târgu Mureș au disputat la Oradea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.