Home / Sport / Traseu dificil pentru handbalistele SC Mureșul

Traseu dificil pentru handbalistele SC Mureșul

Distribuie

În etapa a IV-a a Diviziei A la handbal feminin, SC Mureșul Târgu-Mureș a cedat miercuri partida susținută în deplasare la Timișoara, 26-32 cu SCM din localitate, după ce la pauză bănățencele conduceau cu 16-11. Este a treia înfrângere consecutivă pentru formația SC Mureșul, care se anunța ca o pretendentă la locurile fruntașe. Echipa suferă însă de o acută criză de efectiv, numeroase dintre jucătoarle de bază fiind accidentate. În aceste condiții, sarcina lor se anunță una foarte dificilă în etapa viitoare. În runda cu numărul 5, SC Mureșul va primi vizita formației CS Universitatea Reșița, partidă care va avea loc în Sala Sporturilor din Târgu-Mureș duminică, 15 octombrie, de la ora 17.00. În aceeași etapă a seriei B, a doua echipă târgumureșeană, CS Olimpic va evolua sâmbătă, 14 octombrie, de la ora 10.00, la Oradea, unde va întâlni formația locală CSU, aflată la egalitate de puncte (4) cu mureșencele. Olimpic a obținut în etapa de miercuri prima victorie în anul de debut în Divizia A, 32-25 cu FC Argeș Universitatea Pitești și a mai obținut un punct, tot pe teren propriu în etapa a doua, când au remizat cu echipa secundă de la Corona Brașov.

Sighșorenii, în căutarea primelor puncte

Duminică, 15 octombrie se dispută și partidele din cadrul etapei a V-a a Diviziei A la handbal masculin. Cele două formații din Sighișoara care evoluaeză în seria B au susținut câte trei partide și nu au obținut niciun punct. Ele ocupă locurile 9 și 10 (din 11) și în această etapă șansele de a obține puncte sunt mici. Echipa Centrului Național de Excelență va evolua de la ora 17.00, în deplasare la HC Sibiu, care se află pe locul 3, cu 3 victorii și o înfrângere. A doua echipă sighișoreană, HCM se află cu un loc mai sus datorită golaverajului și pare a avea mai mari șanse în partida pe care o vor susține de la ora 18.00 în Sala Sporturilor „Radu Voina” în compania formației Universiatea Craiova. Oltenii au strâns doar patru puncte în patru partide, o victorie pe teren propriu cu HC Sibiu și un rezultat de egalitate cu CSȘ Reșița, de asemenea pe teren propriu.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Baschet: Victorie în derby-ul cu Timișoara

Distribuie Echipa satelit de baschet din cadrul CSM Târgu Mureș a învins în derby-ul cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.