Distrugeri prin incendiere Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 180 Vizualizări

Distrugeri prin incendiere

La data de 09 noiembrie 2017, ofițerul de serviciu din cadrul Poliției Municipiului Tg. Mureș, a fost sesizat că la fosta uscătorie de tutun situată pe str. Gării, din comuna Band, a avut loc un incendiu la un grajd în care erau depozitate furaje.
La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Band și pompieri din cadrul I.S.U. Horea Mureș, care după localizarea și stingerea incendiului, au stabilit că acesta ar fi fost provocat intenționat prin folosirea unei surse de aprindere.
În urma incendiului nu au rezultat victime omenești sau de animale, doar pagube materiale constând în arderea acoperișului din material plastic al grajdului, pe o suprafață de aproximativ 120 m2. și a 18 tone de fân și lucernă în valoare de aproximativ 18.000 lei.
În urma activităților desfășurate a fost identificat un tânăr, de 24 de ani, bănuit de comiterea faptei.
Totodată, s-a stabilit implicarea acestuia în alte două cazuri de distrugere prin incendiere, comise în perioada 8-9 noiembrie, pe raza comunei Band. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere prin incendiere.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE