Home / Comunicate / Ziua Internațională a Voluntariatului, sărbătorită din nou la Teatrul Național
Foto: Cristina Gânj

Ziua Internațională a Voluntariatului, sărbătorită din nou la Teatrul Național

Distribuie

5 Decembrie a devenit o dată importantă și pentru Teatrul Național Târgu-Mureș datorită faptului că, începând cu anul 1985, peste tot în Europa se sărbătorește Ziua Internațională a Voluntariatului.

Astfel, marți 5 decembrie, voluntarii Guga Junior și MaNóSZok au fost aplaudați de către actorii Teatrului Național, au discutat cu aceștia și au sărbătorit împreună, se nunță într-un comunicat emis de către Biroul de P.R. al Teatrului Național Târgu-Mureș.

 

Actorii preferați ai voluntarilor

Cu această ocazie, voluntarii și-au ales actorii pe care i-au îndrăgit cel mai mult în stagiunea 2016-2017, și anume, Elena Purea și Luchian Pantea la Compania „Liviu Rebreanu”; la Compania „Tompa Miklós” au fost aleși Simon Boglárka-Katalin și Ördög Miklós-Levente.

Trupa de voluntari a Teatrului Național s-a înființat în anul 2012, iar până în prezent au fost realizate, la ambele companii, peste 350 de contracte de voluntariat cu liceenii din oraș. Pe lângă sarcina de a întâmpina publicul și de a fi de ajutor celor care vin la spectacolele Teatrului Național, voluntarii se implică activ și în activități conexe organizate de Teatrul Național, precum: Gala UNITER 2014, Noaptea Muzeelor, BookFest, Breasla Cărții Maghiare, Festivalul ConectAct, Săptămâna Dansului, ș.a.

Teatrul Național Târgu-Mureș le mulțumește încă o dată tuturor voluntarilor Teatrului Național pentru devotament și implicare!

 

De asemenea, verificati

Anunț finalizare proiect ”Extinderea și echiparea structurii educaționale a Școlii gimnaziale Ioan Vlăduțiu, orașul Luduș, județul Mureș”

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.