Home / Administratie / Dezbatere despre extinderea zonei pietonale din Târgu-Mureş

Dezbatere despre extinderea zonei pietonale din Târgu-Mureş

Distribuie

Fundaţia Comunitară Mureş organizează joi, 7 decembrie, între orele 18.00 – 20.00, în Sala Conferinţelor (corpul B) din incinta Cetăţii Medievale din Târgu-Mureş, dezbaterea publică „Extinderea zonei pietonale în zona centrală a municipiului Târgu-Mureș”.

Potrivit organizatorilor, scopul dezbaterii este de a propune un proiect de hotărâre de Consiliu Local pentru extinderea zonei pietonale în centrul orașului și restricționarea parțială a circulației mașinilor în zonă.
„La dezbaterea publică sunt invitați reprezentanții autorităților locale direct responsabile, precum arhitectul șef al municipiului, Administrația Domeniului Public, Poliția Rutieră și Poliția Locală, membrii Consiliului Local, arhitecți și urbaniști, membrii Ordinului Arhitecților din România, reprezentanții unor instituții publice, precum: Consiliul Județean Mureș, Instituția Prefectului Mureș, Palatul Culturii, Muzeul Județean, Teatrul Național, școli și grădinițe din zonă, ONG-uri și reprezentanți ai societății civile, reprezentanții magazinelor și firmelor din zona centrală, ai companiilor de transport public, taxi, locuitori riverani, cetățeni proprietari de autoturisme, cetățeni doritori pentru extinderea spațiului pietonal și închiderea centrului orașului, mass-media”, a precizat Gál Sándor, director executiv al Fundaţiei Comunitare Mureş.

(Redacţia)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CNAS a emis ediția a II-a a Ghidului Asiguratului. Ce drepturi au pacienții români asigurați și neasigurați?

Distribuie Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS) din România a elaborat, în data de …

1 comentariu

  1. Propun luarea in dscutie urmatoarele probleme: Interzicerea colectarii si transportului gunoiului in timpul zilei; Maturarea strazilor,trotuarelor etc.sa se faca noaptea, Interzicerea parcarii autoturismelor in parcarea din spatele Teatrului Național peste nr.de locuri existente si sanctionarea celor care obstructioneaza alte autovehicule parcate legal si parchează pe trotuar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.