Home / Reviste / Reghin / Votați pentru reghineanul Ziggy, primul român la Fjȁllrȁven Polar

Votați pentru reghineanul Ziggy, primul român la Fjȁllrȁven Polar

Distribuie

Laurențiu Pop din Reghin, „Ziggy Frumosul” cum îl știu prietenii, și-a pus în cap o nouă țintă de atins, fapt pentru care are nevoie de voturilor noastre. După ce a gustat din înălțimile de pe  Mont Blanc, Ziggy și-a propus să să reprezinte România, în premieră, la una dintre cele mai spectaculoase competiții polare, și anume Fjȁllrȁven Polar, cursă de sănii trase de câini organizată anual, începând cu 1997, în ținuturile sălbatice din nordul Scandinaviei.

În regulamentul concursului, competiția este împărțită pe regiuni. În acest moment, pe platforma oficială a Fjȁllrȁven Polar, ediția 2018, Laurențiu Pop se luptă pentru voturi, la secțiunea Europa Centrală, cu o tânără din Ungaria, Kitty Zaja.

Fjällräven Polar 2018 este o competiție care se desfășoară din anul 1997. Are loc în luna aprilie în zonele izolate și sălbatice din nordul Scandinaviei. Traseul de 300 de kilometri pornește din Norvegia și traversează în Suedia. Laurențiu Pop poate fi  primul român care ar lua startul în acest concurs. Punctul de plecare al traseului este Norvegia și se termină în Suedia, traversând teritorii izolate și veritabile regate de gheață.

La ora scrierii acestor rânduri, Kitty Zaja are 34.616 voturi. Laurențiu Pop se află pe locul al doilea, cu 25. 862 de voturi , votul urmând a se încheia joi, 14 decembrie.

„În urma votului, lumea este împarțită în 10 regiuni. România a fost pusă în Europa Centrală. Primul loc din fiecare regiune merge automat. În momentul de față mă lupt cu o fată din Ungaria care este foarte aproape de mine. Puteți să mă votati la acest link:  http://bit.ly/2jAHMbV. M-am înscris sub denumirea Ziggy Frumosul. În data de 14 decembrie se încheie procesul de votare, la o zi după ce am împlinit 35 de ani. Ar fi cel mai frumos cadou”, a declarat Ziggy.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Încă o balastieră în județul Mureș

Distribuie Comisia de Analiză Tehnică din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș a decis, recent, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.