Adio cai şi căruţe din cartierele de case din Târgu-Mureş?! Proiect imobiliar ambiţios pentru Valea Rece Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2251 Vizualizări

Adio cai şi căruţe din cartierele de case din Târgu-Mureş?! Proiect imobiliar ambiţios pentru Valea Rece

Primarul municipiului Târgu-Mureş, Dorin Florea, a anunţat, zilele trecute, într-o conferinţă de presă, că va iniţia un proiect de hotărâre de interzicere a creşterii animalelor de povară în cartierele de case, informează www.agerpres.ro.
“Voi iniţia un proiect de hotărâre de Consiliu Local prin care să se interzică ca în cartierele de case să se crească animale de povară. Poţi să ţii câini, iepuri, porc spions, ce doreşti, dar cal şi căruţă nu mai acceptăm în cartierele de case, aşa cum este şi Valea Rece (locuit exclusiv de romi, n.r.). Ambiţia noastră este să punem la punct acest cartier, să dărâmăm cocioabele şi să construim case. Şi atunci nu are nimeni ce să mai caute cu căruţa. Acum cu căruţa se merge la furat. E folosită într-un singur scop: vine cu baloţi de lucernă. Credeţi că îi cumpără de la supermarket? Nu, îi ia de la oameni”, a arătat Dorin Florea.
Potrivit Agerpres, primarul municipiului Târgu-Mureş a precizat că în baza unei finanţări de circa un milion de euro, în cartierul Valea Rece vor fi demolate zece cocioabe, care sunt construite ilegal, iar în locul acestora se va construi un ansamblu cu zece apartamente.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE