BC Mureș, umilită așteptat și de lider BC Mures
  • redactia
  • 1 comentarii
  • 239 Vizualizări

BC Mureș, umilită așteptat și de lider

În etapa a XX-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin BC Mureș Târgu-Mureș a fost depășită luni seara fără replică pe teren propriu de liderul la zi a campionatului, CSU Sibiu. Înfrângerea, chiar la scor, era de așteptat, după ce mureșenii au rămas cu un lot alcătuit în mare parte din juniori și au pierdut ultimele partide la diferențe foarte mari, primind în ultimele partide peste 100 de puncte. Rezultatul întâlnirii a fost 49-105, cu patru sferturi câștigate la pas de către sibieni (18-15, 30-8, 35-10, 22-16), cu excepția primului, în care BC Mureș s-a străduit să țină pasul. Mai mult, „tigrii” au condus până la jumătatea primului act, dând speranțe suporterilor. A fost 4-1, apoi 8-3, dar „focul de paie” s-a stins rapid și sibienii au preluat inițiativa. După un run de „doar” 11 puncte, mureșenii au reușit să se apropie la un singur punct și la prima pauză avantajul era de doar un coș de 3 pentru oaspeți.

Galop de sănătate pentru oaspeți

BC Mureș a reușit să țină aproape în primele minute ale sfertului secund, dar plusul evident de valoare și de experiență între cele două echipe și-a spus cuvântul. La pauza mare diferența era deja de 25 de puncte și oaspeții și-au permis până la final să ruleze întreg lotul, fără a-și periclita diferența la coșaveraj, care oricum nu are importanță în clasament. Dacă de la oaspeți toți cei 12 jucători au evoluat cel puțin câte 7 minute și 11 dintre ei au trimis mingea în coș, de la formația mureșeană au reușit să înscrie doar cinci dintre cei 9 jucători care au intrat pe parchet. BC Mureș a rămas pentru această ediție doar cu obiectivul de a supraviețui, deși ocupă încă un „onorabil” loc 9, cu 6 victorii și 13 înfrângeri, dar îngrijorător este și faptul că eșecurile la diferențe foarte mari au devenit deja obișnuință. Este interesant de urmărit jocul din etapa viitoare, în care echipa antrenorilor Szászgáspár Barnabás și George Trif va juca pe terenul ultimei clasate, Dinamo București, care nu a obținut nicio victorie în ediția actuală.

Pentru BC Mureș Alin Borșa, Tudor Gîrbea și Engi Rosenfeld Dávid au înscris câte 11 puncte, ultimii doi cu câte o reușită de 3, la fel ca și Steff Norbert, care a înscris 9 puncte. Dan Tudor Bichiș a fost al cincilea marcator, cu 7 puncte și au mai jucat Vlad Porime, Barabási Loránd, Tár Krisztián și Szabo Dávid.

Cei mai buni marcatori ai oaspeților au fost Pratt și Davis, ambii cu 21.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • . Ar trebui aratat bilantul contabil sa vedem si noi contractele grozave din anii trecuti . Vreti sport ? faceti sport nu bani, pentru bani trebuie sa mai si muncim . Sunt de acord in totalitate sa sprijine Primaria toate ramurile sportive , dar nici asa , adica daca se face ceva, sa faca pentru comunitate nu pentru straini , si ai nostrii sa frece banca, munca multa luat de jos si facut treaba ,la baschet au fost doar salariile de profesionisti, munca si conducere a fost de amatori. Sustin si apreciez faptul ca Primaria va sustine dar haide-ti si voi cu lucruri serioase, acum ca sunt datorii la BC Mures , se pleaca smechereste si infiintam CSM ? Hai sa fim seriosi , cat credeti ca mai pute-ti pacali ?

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE