FOTO: Alarmă cu bombă în centrul Târgu-Mureşului! Intervenţie promptă a Brigăzii Antitero SRI Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2712 Vizualizări

FOTO: Alarmă cu bombă în centrul Târgu-Mureşului! Intervenţie promptă a Brigăzii Antitero SRI

O valiză de mici dimensiuni care a fost descoperită, joi, în faţa unei bănci comerciale din centrul municipiului Târgu Mureş a dus la aplicarea procedurii standard în cazul coletelor suspecte, la faţa locului făcându-şi apariţia echipa antiteroristă a Serviciului Român de Informaţii, informează www.agerpres.ro.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, Emanuela Rugină, a declarat că circulaţia din zonă a fost parţial restricţionată, iar valiza a fost descoperită în faţa unei bănci comerciale din Piaţa Trandafirilor, iar la faţa locului s-a deplasat un procuror DIICOT şi specialişti din toate domeniile vizate în astfel de intervenţii, fiind pusă în aplicare procedura standard.

„În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că valiza respectivă aparţinea unei femei din judeţul Braşov în vârstă de 32 de ani, care se afla cazată la o unitate hotelieră din Târgu-Mureş. Femeia se afla în tranzit, iar în momentul în care a ajuns la destinaţie, respectiv în judeţul Braşov, şi-a dat seama că valiza respectivă a fost uitată efectiv. Astfel, bagajul a fost ridicat de către poliţişti şi urmează a fi returnat proprietarei”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, Emanuela Rugină.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE