Sărbătoare cu echitație și concerte la Valea Izvoarelor Eveniment
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 624 Vizualizări

Sărbătoare cu echitație și concerte la Valea Izvoarelor

Primăria și Consiliul Local al comunei Sînpaul a organizat duminică, 8 iulie zilele, satului Valea Izvoarelor. Evenimentul festiv s-a desfășurat în mai multe locații, la Căminul Cultural Ratoni Janos începând cu orele 12.00 și  pe terenul sportiv după orele 17.00. Au fost demonstrații de echitație, concerte de muzică populară și ușoară română și maghiară, dansuri și într-un cuvând voie bună.

Demonstrație de echitație și deschiderea oficială

După momentele culturale și artistice de la Căminul Cultural a venit momentul mult așteptat al demonstrației de echitație, care a smuls valuri de aplauze de la spectatorii impresionați de micii călăreți. ”Este un spectacol foarte frumos, caii sunt animale nobile și frumoase pe care le iubim și le respectăm”, a declarat unul dintre spectatorii prezenți.  După spectacolul ecvestru, a urmat un moment solemn la care a luat cuvântul primarul Simon Istvan. „Mă bucur că am reușit și în acest an să organizăm această sărbătoare a satului Valea Izvoarelor. Avem invitați din Ungaria de la localitățile înfrățite, am văzut mai devreme o demonstrație de echitație deosebită, urmează concerte și multă voie bună. Vă urez distracție plăcută!”, le-a transmis celor prezenți primarul Simon Istvan.

Concerte spectacol la Valea Izvoarelor

Seara de duminică a fost plină de muzică pe scena din Valea Izvoarelor. Au avut show-uri de excepție Buta Arpad, Pentachord, Peter Szabo Szilvia și celebra Anda Adam. Seara s-a încheiat cu focuri de artificii și aplauze.

(I.A.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE