Home / Administratie / Jandarmii mureşeni, misiuni în două judeţe în acest weekend

Jandarmii mureşeni, misiuni în două judeţe în acest weekend

Distribuie

Pentru asigurarea unui climat de siguranță civică, necesar desfășurării în cele mai bune condiții a evenimentului „Festivalul de Rock Way Too Far”, timp de trei zile, începând de vineri, 10 august, până duminică, 12 august,  aproximativ 35 de jandarmi mureşeni vor asigura măsuri specifice de ordine și siguranță publică la acest eveniment, care se va desfășura în Wonderland Skiing Resort de pe strada Aerodromului din Bistrița.

De asemenea, Gruparea de Jandarmi Mobilă Târgu-Mureș, va asigura ordinea și siguranța cetățenilor și la ,,Zilele comunei Fântânele”, din județul Mureș, manifestare cultural artistică ce se desfășoară în perioada 10-12 august.

Totodată, ziua de sâmbătă, în intervalul orar 17.00 – 21.00, va fi dedicată asigurării ordinii și siguranței publice în parcarea de la Promenada Mall Târgu-Mureş unde, Gașca Zurli este așteptată de copii pentru prezentarea programului artistic.

„Datorită afluxului de părinți și copii, rugăm părinții, să acorde o atenție sporită copiilor pentru a nu se ratăci in mulțime, iar în caz contrar, pot solicita sprijinul echipajelor de jandarmerie sau pot apela numărului unic de urgenţă 112. Pentru evitarea oricăror incidente nedorite care pot tulbura ordinea pubică, Jandarmeria Mobilă Mureș vă recomandă, ca pe toată perioada weekendului, să respectați indicațiile organizatorilor și ale forțelor de ordine, să evitați consumul excesiv de alcool, să dați dovadă de vigilenţă în locurile aglomerate și să apelați cu încredere la echipajele de jandarmi aflate în dispozitivul de ordine publică sau să apelați numărul unic de urgenţă 112. Respectarea acestor recomandări vă pot oferi un sfârșit de săptămână în siguranță!”, a transmis mr. Ciprian Căluşer, reprezentant al Grupării de Jandarmi Mobilă „Regele Ferdinand I” Târgu-Mureş.

(Redacţia)

 

 

 

De asemenea, verificati

Strada Pandurilor din Reghin modernizată pentru 1,1 milioane de euro

Distribuie Conducerea Primăriei Municipiului Reghin a atribuit, în data de 8 aprilie 2024, societății Drumserv …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.