Home / Invatamant / Ambiţie şi multă muncă

Ambiţie şi multă muncă

Distribuie

3427_muresenii.gifSunt cuvinte care ar caracteriza majoritatea studenţilor de azi. Pentru că, nu puţini sunt aceia care urmează cursurile unei facultăţi şi, în acelaşi timp, lucrează, fie pentru a-şi putea plăti studiile, fie pentru bani de buzunar. Este şi cazul Mirelei Gabor. La cei 21 de ani, Mirela ştie exact ce are de făcut. Spune despre ea că este o persoană ambiţioasă şi nu renunţă atunci când îşi propune să realizeze ceva. Tânăra studentă a absolvit Colegiul Economic şi spună că acest domeniu i se potriveşte cel mai bine. Din octombrie anul trecut, Gabriela s-a angajat ca vânzătoare la un magazin de haine. Chiar dacă este studentă în anul trei la Universitatea "Petru Maior", profil inginerie economică, ea spune că are timp şi pentru muncă şi pentru şcoală. "Încerc să mă organizez cât mai bine. Când nu sunt la muncă, sunt la şcoală. Îmi place foarte mult ceea ce fac în prezent, este un loc unde vin cu plăcere, mă înţeleg foarte bine cu toate colegele", povesteşte Mirela.
Timpul liber pentru Mirela înseamnă câteva ore în oraş cu prietenii, la sfârşit de săptămână, câteva ore de odihnă seara, sau navigare pe internet. "Nu prea am foarte mult timp liber, dar atunci când am, nu fac nimic mai deosebit faţă de ce fac tinerii de vârsta mea. Mă odihnesc, ies cu prietenii, fac sport, dar mai mult vara. Îmi place foarte mult să mă plimb cu rolele. Petrec, în schimb, o mare parte din timpul liber pe internet, conversând cu prietenii sau căutând date şi informaţii pentru facultate", povesteşte tânăra.
Alte hobby-uri, în afară de internet şi sport nu are, asta pentru că nu îi permite timpul. Mirela spune că a fost întotdeauna o elevă conştiincioasă şi îi place foarte mult să înveţe, iar notele contează foarte mult pentru ea. Faptul că lucrează, nu îi permite să îşi neglijeze şcoala.

Sorina SZAKACS


De asemenea, verificati

”Mureșul Imobiliar 2023”: Infrastructura şcolară din Târgu Mureș, în continuă dezvoltare

Distribuie Cea de-a treia ediție a Conferinței ”Mureșul Imobiliar”, eveniment organizat de cotidianul Zi de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.