Home / Business / Bancpost prelungeşte plata pensiilor

Bancpost prelungeşte plata pensiilor

Distribuie

Bancpost a anunţat prelungirea plăţilor pensiilor pentru luna octombrie 2006 în aceleaşi condiţii ca şi până în prezent. În legătură cu plata pensiilor Bancpost face următoarele precizări convenite în comun cu Casa Naţională de Pensii: distribuţia cupoanelor de pensii se va realiza de către Casele Teritoriale de Pensii, astfel încât, începând cu luna octombrie, Bancpost nu va mai efectua această operaţiune. După luna octombrie, pentru a facilita accesul la sumele aferente pensiilor şi, pentru a evita inconvenientele produse de aglomeraţia din zilele de plată, toţi pensionarii clienţi Bancpost vor avea posibilitatea de a opta în perioada septembrie – octombrie pentru plata pensiilor pe card Bancpost. În acest mod, clienţii au posibilitatea utilizării cardului pentru eliberare de numerar de la ATM-uri precum şi aceea de a efectua plăţi directe către comercianţi pentru achiziţii de bunuri utilizând reţelele de POS-uri. În cadrul noilor prevederi ale Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr.69/13.09.2006 şi a convenţiei cu Casa Naţională de Pensii Bancpost, va constitui în continuare o opţiune pentru pensionarii care doresc să-şi primească plata pensiei prin carduri Bancpost, chiar dacă până la această dată nu au beneficiat de aceste servicii oferite de bancă. (R.M.)


De asemenea, verificati

Platforma de parcare a aeronavelor de la Aeroportul ”Transilvania”, extinsă

Distribuie Conducerea Aeroportului Internațional ”Transilvania” Târgu Mureș anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.