Home / Sport / City’us, victorie cu 8-3

City’us, victorie cu 8-3

Distribuie

9808_city.gifLuni seara cu începere de la ora 18 în Sala Sporturilor a avut loc o noua etapa din cadrul campionatului national de futsal în care echipa C. S. City US Târgu-Mures, care ocupa locul IV înaintea etapei, a primit vizita echipei Municipal Miercurea Ciuc, clasata pe penultimul loc înaintea etapei. C.S. City Us a început în formula Carlao, Lucian Ciurtin, Nuno Miguel, Paulo Ferreira, Paulo Faria si domina jocul spre poarta celor din Miercurea Ciuc. La acest joc au asistat la început si o parte din componenti echipei de baschet BC Târgu- Mures, dar si fetele de la City US Târgu-Mures care i-au sustinut prin aclamari pe baieti spre victorie. "Ma bucura victoria de astazi. Baietii au aratat ca stiu sa revina în joc si sa se impuna. Am fost mult mai buni decât ei, dar victoria s-a conturat destul de târziu. Urmeaza jocul de la Deva, cu CIP, un joc deosebit de greu, dar vom încerca sa ne facem jocul. Iar daca vom avea ocazia sa câstigam sa stiti ca o vom face", a declarat Arthur Melo, antrenor City'us. "A fost decizia antrenorului de a începe cu mine pe banca. Când am intrat nu am facut altceva decât sa îmi fac datoria. Eram sigur ca vom câstiga chiar si când eram condusi cu 2-0", ne-a declarat Kacso Endre. "Meciul a fost bun, am câstigat pe merit, chiar daca am avut unele probleme la început. Pot sa spun ca am avut o zi excelenta, deoarece si echipa secunda s-a impus în Liga a doua", a declarat Kiss Stefan presedintele clubului. Dupa 4 etape, City'us ocupa locul al III-lea al clasamentului cu 9 puncte, lider fiind CIP Deva cu 10. În etapa urmatoare, targumuresenii vor întâlni în deplasare campioana CIP Deva. Partida se va disputa maine. Tot ieri, dar în cadrul seriei a II-a a Ligii secunde, City'us II Targu Mures a câstigat în deplasare la Gheorgheni, în fata celor de la Elite cu scorul de 6-3. Golurile targumuresenilor au fost reusite de Raphael (3), Daniel Raymond (2) si Mircea Bogdan. Dupa 2 etape, City'us II ocupa prima pozitie a clasamentului cu maxim de puncte, 6, la egalitate cu Real Craiova. În etapa urmatoare, City'us II va juca acasa cu Real Craiova.

"Am muncit bine pentru aceasta victorie. Sunt fericit ca am învins azi din nou. A fost meciul lui Kacso Endre azi pentru ca a reusit 4 goluri ce ne-au ajutat sa jucam altfel si sa relansam lupta pentru titlu. Am facut un joc bun, în special în repriza a doua", Paulo Ferreira .

Filmul meciului
Dupa doar 4 minute de joc la scorul de 0-0 Nuno Miguel scapa singur cu portarul advers si rateaza, dar oaspetii revin dupa aproape 6 minute în joc si deschid scorul prin Gall Istvan. Dupa doar 40 secunde de la marcarea golului Almasan intrat în locul lui Ciurtin loveste bara. Din mijlocul minutului 7 City US joaca în formula Begenaru, Zico, Almasan, Ludygerio, Carlao si la mijlocul primei reprize City US preseaza, dar nu reuseste egalarea. La mijlocul minutului 11 banca celor din Miercurea Ciuc se agita la o intrare regulamentara a lui Almasan asupra lui Gall, iar dupa doar 90 de secunde Ludygerio loveste bara pentru a treia oara. La începutul minutului 13 revin în teren pentru City US Nuno Miguel si Paulo Ferreira înlocuindu-i pe Ludygerio si Zico, iar in ultimele 5 minute de joc gaseste echipa City Us în formula Carlao, Paulo Faria, Ciurtin, Paulo Ferreira, Nuno Miguel. Oaspetii maresca insa avantajul la 0- 2 prin Marius Oancea în minutul 16. În ultimele 2 minute City US se trezeste si revine în joc prin reusitele lui Paulo Faria la debutul minutului 18, dupa care în ultimul minut de joc City US egaleaza si preia conducerea prin reusitele lui Nuno Miguel si Kacso Endre care reuseste sa înscrie chiar în ultima secunda de joc. Repriza a doua începe în formula Carlao, Almasan, Begenaru, Ludygerio, Kacso care dupa doar 41 secunde marcheaza al 2- lea sau gol din acest meci si al 4-lea pentru City US. Oaspeti încearca sa ameninte poarta City US la finalul minutului 2 al parti secunde prin Gall, dar Kacso Endre înscrie al 3- lea sau gol si scorul devine 5- 2 pentru City US. Dupa 5 minute de joc City US schimba garnitura de joc prin Paulo Faria, Ciurtin, Nuno Miguel, Paulo Ferreira. Dupa 7 minute de joc Nuno Miguel încearca sa rezolve individual o faza, dar loveste bara dupa care Gall Istvan pentru Miercurea Ciuc reduce avantajul City US la 5- 3. În ultimele 10 minute de joc echipa târgumureseana evoluaza în formula Almasan, Ludygerio, Popescu, Begenaru, Carlao, Ludygerio rateaza de singur cu portarul o faza ce putea duce scorul la 6- 3, iar cu doar 6:40 minute înainte de finalul jocului loveste vinclul portii adverse. Cu doar 5 minute înaintea finalul Ludygerio încearca sa înscrie printr- o scarita, dar rateaza si este schimbat cu Nuno Miguel. Ultimele 150 secunde apartin City US care prin Popescu mai rateaza o ocazie in situatie de singur cu portarul advers, Ciurtin intra în locul lui Almasan si Kacso Endre în locul lui Begenaru, iar în ultimele 40 secunde Kacso Endre marcheaza ultimul sau gol din acest joc pentru scorul de 7-3, iar Paulo Ferreira stabileste scorul final al jocului cu doar 3 secunde înainte finalului: 8- 3.

Echipa City US
Raul Ungur, Popescu Claudiu, Adrian Almasan, Lucian Ciurtin, Kacso Endre, Virgil Begenaru, Nuno Miguel, Rodrigo Ludygerio, Osmair Silva(Zico), Paulo Ferreira, Paulo Faria, Carlao. Antrenori: Arthur Melo si Kelemen Sandor
Echipa Municipal Miercurea Ciuc
Adrian Scurtu, Kurcko Jozsef,Daniel Mete, Albu Tibor, Gergely Tibor, Marius Oancea, Gall Istvan, Birtalan Barna, Tamas Szilard, Horvath Szabolcs. Antrenori: Papp Levente si Horvath Vilmos

Dragos PUIA


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.