Home / Eveniment / Concerte pe apa

Concerte pe apa

Distribuie

Orsova, Galati, Braila si Tulcea sunt orasele în care proiectul international ''Linz Tour 2007-2009'', o croaziera muzicala pe Dunare initiata de austriacul Hubert von Goisern, va ajunge în acest an, iar printre artistii participanti se numara Loredana si Zdob si Zdub, au anuntat organizatorii. Hubert von Goisern si-a propus sa navigheze de-a lungul Dunarii cu un convoi de ambarcatiuni, dintre care una va fi transformata într-o scena plutitoare. Muzicianul va sustine câte un concert în fiecare port în care va acosta si va avea invitati artisti din tara în care se afla si nu numai. Pâna acum si-au confirmat prezenta la eveniment trupa basarabeana Zdob si Zdub si Loredana Groza. Elementele care alcatuiesc cultura europeana, particularitatile si caracteristicile regionale vor fi prezentate în aceasta calatorie de muzicieni din toate tarile însirate de-a lungul malurilor Dunarii. Atentia, în 2007, va fi orientata spre România unde se vor sustine concerte la bordul barjelor în patru dintre orasele situate la Dunare : Orsova (13 iulie), Galati (23 iulie), Braila (24 iulie) si Tulcea (5 august). Din 22 iunie pâna la 1 septembrie va fi explorat fluviul Dunarea, în josul Deltei, în România si Ucraina. Dupa un an, turneul se va deplasa spre nord prin canalul Rhine-Main, spre Basel si Rotterdam. În 2009, portul Linz, oras care va fi Capitala Culturala Europeana, va fi scena unui mare festival final, iar toti artistii pe care Hubert von Goisern i-a întâlnit în aventura sa prin Europa vor fi invitati sa sustina concerte.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Bilanțul final al proiectului „Din grijă pentru tine”. Dr. Simona Gurzu: “Doar 30% din cei consultați au fost declarați sănătoși fizic”

Distribuie În intervalul 10-12 martie s-a derulat, la Târgu Mureș, proiectul „Din grijă pentru tine”, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.