“Electronistii” uniti la Sibiu Uncategorized
  • admin
  • 0 comentarii
  • 39 Vizualizări

“Electronistii” uniti la Sibiu

8603_electro.gifPrima editie a MTV DJ Awards se tine la Sibiu. La nici o luna de la decernarea Premiilor industriei muzicale românesti, în Piata Mare, MTV revine la Sibiu cu cei mai buni DJ din lume. Prima editie a MTV DJ Awards a readus în acesta seara nebunia în Piata Mare. Au urcat pe uriasa scena montata special în aceste zile pentru Gala câtiva dintre cei mai mari DJ ai lumii, printre care Blank&Jones, Outwork, Mr Sam, Camille Jones, Moguai, Santos & Madox, Andro, Jjoy, Krafty Kuts, Lordz of Fitness. Lor li se adauga cei mai mari DJ de pe la noi. "Alaturi de ei au întretinut atmosfera cei mai cunoscuti DJ români: Suie Paparude, Adrian Eftimie, Marika, DJ Pagal, Vania, Raresh, Haute Culture, DJ Optick, The Model si multi altii", au aratat organizatorii. Evenimentul s-a anuntat a fi unul dintre cele mai mari spectacole în aer liber organizate vreodata în Sibiu, show-ul fiind programat sa dureze nu mai putin de noua ore. Scena a fost montata zilele acestea într-un mod cu totul special fata de data trecuta, când în Sibiu au poposit cele mai mari vedete ale muzicii din România. Ecrane LCD uriase au acoperit întreaga scena, în timp ce un zid de boxe cu mii de watti, care probabil s-a auzit si din Talmaciu, au înconjurat scena. De data acesta nu concertat trupe sau staruri TV ci DJ, iar atmosfera a fost cu totul diferita. Bineînteles a ramas covorul rosu, montat acum undeva în apropierea FDGR, la intrarea spre Piata Mare, în timp ce spectatorii au intrat dinspre Bulevardul Nicolae Balcescu.

Intrare libera
Una dintre primele surprize anuntate de MTV România a fost intrarea libera la eveniment, spre deosebire de data trecuta când dupa câteva zeci de minute gardurile de protectie au fost înlaturate lasând accesul liber, spre nemultumirea platitorilor de bilete. Cei care vor totusi sa îsi cumpere bilete o pot totusi face. Dupa show-ul din Piata, care s-a încheiat târziu dupa miezul noptii petrecerea a continut în Pavilionul 2007 cu After Party DJ Awards. Biletul a costat 20 lei La petrecerea de dupa au mixat majoritatea DJ-lor din Gala.

Productia anului
Premiile pentru cei mai buni DJ se acorda în functie de votul publicului. Iubitorii muzicii electronice au putut alege cea mai buna productie a anului, VJ-ul anului, cel mai bun debut, cel mai bun site web, cea mai rapida urcare sau cel mai tare eveniment al anului. Au existat însa si câteva categorii speciale, precum cel mai bun club din Bucuresti si cel mai bun club din afara capitalei, cel mai bun DJ de Hip-Hop sau "turntabist", cel mai bun design de club. Evident, nu puteau lipsi cele mai importante categorii, cum sunt cea mai buna piesa a anului sau cel mai bun DJ al anului. O alta noutate în domeniu a fost ca MTV nu a venit cu nominalizari, ci a lasat publicul sa propuna si sa voteze DJ-ul preferat.

Stefan DOBRE

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE