Etapa lui Coditoiu Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 242 Vizualizări

Etapa lui Coditoiu

9810_compani.gifÎn primul meci al etapei a III- a Companies' League Darina s-au întâlnit echipele Premaco si Robex. Partida s-a terminat cu scorul de 13-3 (pauza 7-0). Radu Coditoiu a marcat 6 goluri pentru Premaco si a luat astfel un avantaj serios pentru postul de golgheter al competitiei. A fost un meci frumos în care înca din prima repriza Premaco si-a aratat dorinta de victorie prin reusitele lui Radu Coditoiu în minutele 6,15, 16, 17, 20 si reusitele lui Alexandru Stoica în minutul 10 si Claudiu Roman în minutul 14. In repriza secunda Alexandru Stoica a deschis o noua serie de goluri pentru Premaco, iar pentru Robex replica a venit de la Petre Moldovan în minutul 32 si Ionut Vaida în minutul 33. Pe final Radu Coditoiu îsi trece în cont o noua reusita în minutul 37, urmat de Toma Cotoi în minutul 42 si Alexandru Stoica în minutul 44 , iar pentru Robex a marcat Cosmin Oancea în minutul 43. Al doilea meci al etapei a fost între echipele Allcolors si Banca Transilvania, încheiat cu victoria bancarilor, la limita 5 – 4 (pauza 4- 1). Ovidiu Zurgalau a deschis scorul pentru Banca Transilvania în minutul 6, iar dupa un minut Attila Sipos a marit avantajul echipei Banca Transilvania la la 2-0. În minutul 12 Florin Vas marcheaza al treilea gol pentru echipa Banca Transilvania, iar în minutul 21 Muresan Rares marcheaza pentru 4-0 pentru Banca Transilvania. Primul gol echipei Allcolors a fost înscris de Retesi Radu în ultimele secunde ale primei reprize.
Cea de-a doua repriza a partidei începe cu o noua reusita a lui Retesi Radu, în minutul 26, urmata de al ultimul gol pentru echipa Banca Transilvania semnat de Muresan Radu în minutul 27. De aici a început speranta de egalare a echipei Allcolors, care a reusit sa mai marcheze doar de 2 ori prin Ovidiu Zurgalau, autogol, si Retesi Radu.
Al treilea joc al etapei a adus pe teren echipele Grange si Primaria Ungheni, joc încheiat cu victoria celor de la Grange, prin reusitele lui Remus Colceriu în minutul 12, Cristian Botos în minutul 15 si Bogdan Stan în minutul 32, iar pentru Primaria Ungheni au reusit sa înscrie Mihai Laurent în minutul 29 si Petru Samarghitan, în minutul 46.
Ultimul meci al acestei etapei a opus echipele Metal Trade si Giant. Partida a fost câstigat de Giant cu scorul de 7-2( pauza 2- 0).
Primele doua goluri ale meciului au fost marcate de Major Robert, în minutul 7 si Orban Jozsef în minutul 9, pentru echipa Giant. La fel ca si în prima repriza Giant deschide sirul golurilor dupa pauza, prin reusita lui Alexandru Chis în minutul 30, urmat de Major Robi si Vlad Zamfir, în minutul 33. Pentru echipa Metal Trade a înscris Vlad Deac în minutele 36 si 41. Apoi, Ioan Casoni, în minutul 47 si Lucian Vultur în minutul 49 au închis tabela de marcaj.
Jocurile etapei au fost arbitrate de Eugen Mocanu (Csikmartori Andras observator)

Clasament dupa 3 etape
1. Grange 9 puncte 14- 6
2. Premaco 6 puncte* 20- 5
3. Farotec 6 puncte* 11- 5
4. Banca Transilvania 6 puncte 11- 7
5. Allcolors 3 puncte* 11- 9
6. Giant 3 puncte 10- 11
7. Primaria Ungheni 3 puncte 9- 12
8. Metal Trade 0 puncte 8- 19
9. Robex 0 puncte 10-26
*Echipe cu cate un joc mai putin disputat

Rezultate Etapa a 3-a
Premaco – Robex 13- 3
Allcolors – Banca Transilvania 4-5
Grange – Primaria Ungheni 3- 2
Metal Trade- Giant 2- 7
Farotec a stat

Etapa a 4-a (15.10 2007)
Metal Trade – Primaria Ungheni
Farotec – Allcolors
Giant – Grange
Banca Transilvania – Premaco
Robex sta

Robex
Osvath Levente, Moldovan Petre, Matis Karoly, Suciu Gheorghe, Puskas Zoltan Oancea Cosmin, Vaida Ionut
Allcolors
Retesi Romeo, Bordi Attila, Szocs Jeno, Szilagyi Laszlo, Szabo Istvan, Nyaradi Laszlo, Moko Romeo, Retesi Radu, Barta Bela, Chirila Marius.
Banca Transilvania
Septimiu Dumitrache, Micu Cristian, Moldovan Ovidiu, Sipos Attila, Moldovan Paul, Muresan Rares, Tamas Kato, Zurgalau Ovidiu, Chebut Octavian, Vas Florin,Csiki Istvan.
Grange
Colceriu Petru, Colceriu Remus, Szekely Tiberiu, Hângan Vasile, Botos Cristian, Lorincz Edmund, Stan Bogdan.
Primaria Ungheni
Alb Ioan, Pop Gheroghita, Gheorghita Marius, Socol Stefan, Potcoava Sergiu, Samarghitan Petru, Pacurar Sebastian, Avram Florin, Laurent Mihai, Bertia Dorin, Szabo Eugen, Cvrig Dumitru
Metal Trade
Racz Istvan, Hermanovscki Laszlo, Szakacs Lorand, Tempfli Angelo, Vlad Deac, Strec Gogu, Szasz Mihai, Ghemes Dan, Crisan Ioan, Strec Bogdan, Lorinczi Lajos.
Giant
Nagy C., Major Robert, Chis Alexandru, Orban Jozsef, Soporan F., Casoni Ioan, Zamfir Vlad, Vultur Lucian.

Dragos PUIA

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE