Frustratele urmaşe ale Evei Monden
  • admin
  • 0 comentarii
  • 53 Vizualizări

Frustratele urmaşe ale Evei

1911_monden.gifSe spune cã adevãrata frumuseţe este cea sufleteascã şi nu cea fizicã… Prostii! Urmaşele Evei n-au fost şi nici nu vor fi vreodatã mulţumite de ceea ce le-a dat natura. Şi cu atât mai mult nu vor fi de acord cu acea vorbã de duh. Motivele sunt diferite: sâni prea mici, buze nu prea expresive, riduri care apar prea repede – toate acestea nu sunt motive de mândrie pentru femei şi mai ales nu pot fi acoperite de frumuseţea interioarã… cel puţin nu la prima vedere.

Aceste lucruri se transformã pe zi ce trec în adevãrate frustrãri pentru cele care doresc sã arate mereu ca în floarea vârstei. Noroc cã ştiinţa avanseazã şi le aduce soluţii temporare sau permanente la problemele pe care le au. Astfel, pentru a reduce din frustrãrile care le macinã, cele mai multe femei recurg la chirurgia plasticã pentru a-şi îmbunãtãţi imaginea. Lucru care a intrat deja în normalitate sau mai bine zis a devenit aproape o modã în rândul femeilor. Fie cã îşi mãresc buzele sau sânii cu implanturi cu silicon, sau apeleazã la injecţii cu toxinã botulicã pentru a reduce ridurile, femeile vor mereu sã aducã ceva nou în look-ul lor, vor sã şocheze sau pur şi simplu sã se simtã mai bine în pielea lor.

Plãmâni mai mari, succes garantat

Cu siguranţã cea care a dat tonul în ceea ce priveşte implantul mamar este Daniela Gyorfi. Ea a fost, dacã nu prima, cel puţin printre primele care au apelat la chirurgia plasticã pentru a-şi mãri bustul. Daniela şi-a mãrit considerabil sânii, chiar de mai multe ori, şi a şocat la apariţiile televizate mai ales cã afişa o ţinutã mai mult potrivitã barurilor de noapte. De curând a fãcut o nouã schimbare în viaţa ei. Noi implanturi, mai mari de data aceasta cu aproape un numãr.
Jojo s-a numãrat şi ea printre primele vedete care au apelat la implanturile cu silicon. Spre deosebire de celelalte, aceasta a recunoscut din start cã şi-a mãrit bustul, pentru cã şi-a dorit dintotdeauna sã aibã sânii mai mari. Noul look i-a adus o mulţime de avantaje, pictorial în Playboy, roluri pe la TV şi emisiuni, plus iubirea fratelui Monicãi Anghel.
Cântãreaţa Anda Adam se poate lãuda şi ea cu un bust frumos. Numai cã, pânã sã ajungã la un asemenea fizic, a avut de parcus mult drum. În afara exerciţiilor fizice sau a regimului alimentar strict, bruneta a suferit si la intervenţii chirurgicale, douã la numãr. La prima intervenţie, Anda şi-a mãrit sânii doar cu un numãr, lucru care a nemulţumit-o. Din acest motiv, ea a luat hotãrârea sã-şi facã alte implanturi, purtând acum la sutien nr. 4 sau 5, cine mai ştie. Pe lângã aceste intervenţii, cântãreaţa a apelat o perioadã la machiajul semipermanent, iar ca o adeptã a schimbãrilor de curând şi-a retuşat şi buzele.
Delia Matache, fostã componentã a trupei N&D, se numãrã şi ea printre cele care au apelat la o schimbare de look. Tânãra şi-a mãrit bustul o datã cu schimbarea de imagine impusã de casa de discuri care o reprezintã, “Space Music”, apãrând pe micul ecran, în videoclipul piesei “Parfum de femeie”, ca o adevaratã divã.
Sorana de la ASIA, singura care a mai rãmas în trupã din vechea formulã, şi-a fãcut şi ea de curând cadou o pereche de sâni. Cântãreaţa a solicitat implant submuscular, astfel cã forma sânilor a rãmas cât se poate de naturalã şi de armonioasã.
Excepţie de la regulã a fãcut Andreea Antonescu, cântãreaţa neavând nevoie de talentul chirurgului estetician pentru cã natura şi-a fãcut datoria în ceea ce priveşte bustul ei. Ceea ce a nemulţumit-o pe fosta componentã a trupei Andre au fost buzele, care nu erau suficient de voluptuoase, lucru pe care l-a corectat, se spune, cu implanturi de silicon.

Dã bine pe striclã…

În ceea ce priveşte lumea televiziunii, aici femeile au o mare problemã, întrucât vor sã fie mereu tinere şi proaspete. Prin urmare şi aici existã mai mici sau mai mari escapade ale celor care doresc sã-şi pãstreze prospãtã înfãţişarea. Dupã ce a pozat aproape goalã în primul numãr al revistei High Life, Andreea Raicu s-a gândit sã-şi retuşeze un pic sânii. Nu cu mult, doar aşa, cât sã se vadã.
Şi Oana Zãvoranu a devenit posesoarea unui bust de invidiat. Vedeta de la Acasã a suportat cu stoicism o intervenţie chirurgicalã de mãrire a bustului cu implanturi de silicon. Oana şi-a ales cele mai mici implanturi, pentru cã nu este adepta unui bust voluminos. Ca sã-şi completeze noul “look”, tot în aceastã perioadã vedeta şi-a comandat extensii de pãr. În plus, se zvonea cã ar vrea sã-şi facã şi implanturi în buzele care au fãcut-o celebrã, dar a renunţat la acest gând de dragul lui Pepe.
Actriţa Daniela Nane a recunoscut cã apeleazã la injecţiile cu toxinã botulicã, o sibstanţã care reduce temporar contracţiile muşchilor, netezind ridurile. În aceeaşi oalã se aflã şi Loredana Groza, care trece şi ea din când în când pe la un cabinet de chirurgie pentru a-şi îmbunãtãţi imaginea.

…sau pe terenul de sport

Nici lumea sportului nu a scãpat de silicoane. Prima care a fãcut acest pas a fost Nadia Comãneci, la mult timp dupã încetarea activitãţii sportive. Cu toate acestea, de curând vicecampioana olimpicã de la Atena, Ionela Târlea-Manolache, a devenit prima sportivã în activitate din România care şi-a mãrit bustul cu ajutorul bisturiului. Atleta şi-a programat operaţia in perioada pauzei forţate pe care a trebuit sã o ia în urma accidentãrilor care au facut-o sã rateze sezonul de concursuri.
Cã o fac doar pentru ele sau pentru imaginea pe care o afişeazã celor din jur, cert este cã ajustarea look-ului a devenit o adevãratã obsesie în rândul vedetelor din România. Şi este de aşteptat ca tot mai multe vedete sã apeleze la astfel de trucuri pentru a-şi îmbunãtãţi imaginea.

Raluca RACOLCIUC

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE