Hervis Sports la Târgu Mures Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 136 Vizualizări

Hervis Sports la Târgu Mures

9198_cap.gif

Hervis Sports, companie de origine austriaca si membru al grupului SPAR Austria, se numara printre cei mai mari comercianti de articole sportive din Europa. Compania va deschide un magazin si la Târgu Mures în luna octombrie a acestui an.
Hervis Sports are deschise peste 100 de magazine de articole sportive în tari precum Austria, Ungaria, Cehia, Slovenia si Croatia. În acest an Hervis îsi va deschide primele magazine în România în cele mai importante orase ale tarii printre care si Cluj Napoca, Sibiu si Târgu Mures. Magazinul din Târgu Mures va fi deschis în luna octombrie a acestui an, urmând în cel mai scurt timp sa fie inaugurate si celelalte magazine Hervis. Gama de produse comercializate cuprinde articole de îmbracaminte, încaltaminte, echipament si aparatura sportiva, atât pentru activitati zilnice, cât si pentru sport indoor si outdoor cum ar fi ciclism, înot, schi, alpinism, tenis, patinaj, sporturi de echipa, fitness sau bodybuilding. "Produsele disponibile în magazin apartin numai brandurilor consacrate pe plan international, fapt care reprezinta o garantie pentru calitatea si performanta lor. În aceasta perioada Hervis recruteaza primii angajati, care vor avea ocazia sa stabileasca un nou standard pe piata româneasca de retail", a declarat Ana Maria Stan, Responsabil Marketing la HERVIS Sports and Fashion SRL.

Pentru magazinul din Târgu Mures, cât si pentru cele din Cluj si Sibiu, Hervis angajeaza în aceasta perioada personal. Cerintele pentru postul de lucrator(oare) comercial(a) – persoana care va comercializa articole si echipamente sportive si va consilia clientii magazinului – sunt studii medii, abilitati de comunicare. Daca doresti sa te angajezi pe postul de casier(a) trebuie sa ai studii medii si o experienta de minim doi ani. Cel de-al treilea post vacant este cel de primitor marfa pentru care se cer tot studii medii si seriozitate. CV-urile actualizate, datele de contact, postul dorit, orasul pentru care se candideaza si numele publicatiei în care a fost citit anuntul, trebuie trimise pâna la data de 17 august fie pe adresa de e-mail office@hervis-sports.ro, fie prin posta la adresa SC Hervis Sports and Fashion SRL, Cladirea United, Sos Bucuresti Nord 1A, et.2, RO-077 7190, Voluntari/Pipera, judetul Ilfov.

Amalia MATEI

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE