Manager de-o vară Invatamant
  • admin
  • 0 comentarii
  • 70 Vizualizări

Manager de-o vară

Ozone Laboratories în colaborare cu Junior Achievement România lansează Şcoala de Vară Multidisciplinară „4Success Team". Studenţi ai Universităţii "Petru Maior" şi ai Universităţii de Medicină din Târgu Mureş se pot înscrie la o competiţia de team management. Cea mai bună echipă va câştiga o bursă internaţională, prin care va beneficia de o experienţă similară în Europa.

Ozone Laboratories în colaborare cu Fundaţia Junior Achievement România lansează Şcoala de Vară Multidisciplinară 4Success Team pentru studenţii de la facultăţile de economie, medicină şi farmacie, din cadrul a 23 de universităţi din România. În perioada mai-iunie studenţii Universităţii "Petru Maior" şi ai Universităţii de Medicină şi Farmacie din Târgu Mureş îşi vor putea trimite aplicaţiile completate pentru a fi selectaţi în vederea înscrierii în program. În fiecare vară, 60 de tineri vor beneficia de cursuri de specialitate cu accent pe managementul lucrului în echipă.

Spirit de echipă
Pentru că munca în echipă, pe de o parte, performanţa individuală, pe de altă parte, şi abordarea eficientă a principiilor pieţei libere, sunt cele care determină reuşita în economia de piaţă, Ozone Laboratories şi Junior Achievement (JA) şi-au propus să aducă în faţa tinerei generaţii o nouă abordare educaţională, complementară cursurilor curente. Pe baza unui portofoliu, studenţii vor participa la un format interactiv de şcoală de vară pentru 15 echipe multidisciplinare, în cadrul căreia se va desfăşura şi o competiţie de team management. Analiza pe probleme economice curente, studiile de caz şi dezbaterile vor alterna cu sesiuni de lidership şi management. Cea mai bună echipă va câştiga o bursă internaţională, prin care va beneficia de o experienţă similară în Europa. "Programul doreşte să aducă tinerii într-un mediu modern, interactiv, dar şi competitiv, în care aceştia să înveţe nu numai lucruri importante pentru experienţa viitoare de dincolo de băncile şcolii, dar şi să deprindă şi să îşi educe abilităţi fără de care nu pot avea succes pe o piaţa liberă", spune Ştefania E. Pop, director executiv, JA România. Proiectul "4Success Team" este parte a Programului "Ozone 4Success" iniţiat de Ozone Laboratories pentru sprijinirea iniţiativelor în domeniul educaţiei şi formării profesionale. „Anul 2006 reprezintă anul în care Ozone Laboratories se va implica în mod activ în sprijinirea programelor din domeniul educaţiei şi formării profesionale. În acelaşi timp, ne propunem ca experienţa Şcolii de Vară 4Success Team să-i determine pe tineri să se implice cât mai devreme în afaceri şi să-şi dezvolte propriile proiecte pe o piaţă a forţei de muncă, din ce în ce mai competitiv", explică Florentin Scarlat, Corporate Affairs Director, Ozone Laboratories.

Ozone Laboratories
Grupul Ozone Laboratories, a intrat pe piaţa farmaceutică din România, în august 2001. Ozone Laboratories anunţă că va continua să investească în programe sociale, alocând în acest scop 200.000 Euro pentru anul 2006. Programele sociale vor fi dezvoltate atât de Ozone Laboratories în mod direct, prin parteneriate cu diverse ONGuri, cât şi prin intermediul Fundaţiei Ozone.

JA România
Fundaţia Junior Achievement România, în parteneriat cu Ministerul Educaţiei şi Cercetării, pune la dispoziţia şcolilor şi universităţilor din România programe economice de tip "learning by doing", susţinute financiar de comunitatea de afaceri. Peste 250.000 de elevi şi studenţi români din 1120 de instituţii de învăţământ şi 132 de oraşe au urmat programele JA până în 2006. JA România oferă şcolilor care implementează ca opţional programele sale de training-uri, materiale şi suport tehnic. Elevii şi studenţii români, beneficiari ai burselor „Junior Achievers", participă anual la conferinţe, competiţii şi târguri internaţionale.

Ionuţ OPREA
ionut@zi-de-zi.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE