Noutatile Romstal Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 70 Vizualizări

Noutatile Romstal

8601_romstal.gifRomstal a prezentat ieri detaliile noii investitii de la Targu Mures. Magazinul va fi deschis de luni pâna vineri între orele 08.00 si 18.00, iar sâmbata între orele 8.00 si 13.00. Deschiderea noii filiale din Targu Mures continua seria inaugurarilor realizate de compania Romstal in ultimele saptamâni. Pe 31 mai 2007 a avut loc la Suceava ceremonia de taiere a panglicii celui de-al doilea punct de vânzare, cu o suprafata de 3500 mp, valoarea investitiei fiind de aproximativ 4.5 milioane euro, iar pe 1 iunie 2007 a fost inaugurata o noua filiala la Chisnau, Republica Moldova, investitie care s-a ridicat la suma de 1 milion euro. Romstal este cea mai dinamica si importanta companie de pe piata româneasca în comercializarea echipamentelor de instalatii pentru constructii.

Romstal a realizat în anul 2006, o cifra de afaceri de 210 milioane de Euro din care 140 milioane Euro în România. Succesul Romstal este dat si de faptul ca a dezvoltat una dintre cele mai mari retele de franciza din România, acoperind tot teritoriul României, dar si la nivel international. Planul de dezvoltare a retelei de magazine are doua componente: acoperirea cererii pe pietele actuale prin deschiderea de reprezentante în localitatile mici si mijlocii si extinderea pe piete internationale noi.

Oferta companiei include peste 20.000 de produse caracterizate de o calitate recunoscuta mondial, pe care Romstal o adopta ca politica de piata. Portofoliul Romstal este grupat în 6 categorii de interes, gestionate de divizii specializate – Thermo, Klima, Hydro, Sanni, Electro si Ceramic. Romstal asigura service garantie si postgarantie, consultanta tehnica în configurarea sistemelor si în alegerea produselor, o livrare prompta la baza careia stau reteaua extinsa de depozite regionale, parcul auto important si transportul asigurat la domiciliu. Personalul companiei beneficiaza de training intern permanent sustinut de Academia Romstal – la cerere, aceasta ofera cursuri atestate instalatorilor.

Romstal a devenit în 2002 companie multinationala prin deschiderea primului magazin pe piata Republicii Moldova, moment urmat în 2003 de intrarea pe piata Ucrainei si în 2004 de extinderea în Italia. Acest ritm sustinut va conduce la realizarea obiectivelor stabilite pentru anul 2012, extindere în Bulgaria, Serbia si Rusia cu o cifra de afaceri de peste 600 de milioane Euro si statutul de cea mai importanta retea de distributie din Europa de Est, cu 300 de puncte de desfacere în regiune.

Ionut OPREA

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 
 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE