Parteneriat Vodafone şi Hagi Business
  • admin
  • 0 comentarii
  • 93 Vizualizări

Parteneriat Vodafone şi Hagi

Vodafone Romania a anunţat o nouă campanie de comunicare: "Hagi îşi face echipă pentru UEFA Champions League". Campania este rezultatul parteneriatului dintre Vodafone România şi Gheorghe Hagi, pentru promovarea activităţilor de sponsorizare a fotbalului, desfăşurate de companie. Începând din 18 septembrie, toţi clienţii Vodafone România, existenţi sau noi, pot participa la concursul "Hagi îşi face echipă pentru UEFA Champions League", trimiţând un SMS la 4244 (HAGI).
Cei 10 câştigători, selectaţi prin tragere la sorţi, vor putea urmări pe stadion, împreună cu Hagi, un meci din UEFA Champions League. Toate costurile deplasării vor fi suportate de Vodafone Romania. Campania se va derula până la data de 15 noiembrie 2006.
În plus, clienţii Vodafone live! vor putea descărca pe telefonul mobil imagini şi videoclipuri exclusive cu Hagi executând goluri spectaculoase, în meciurile cupelor mondiale. Clienţii care se abonează pentru 2 ani la Vodafone pot beneficia de 3 luni de abonament gratuit, 3 luni de navigare gratuită în Vodafone live! şi 200 de minute naţionale, în fiecare an, pe viaţă. Această oferta promoţionala specială va fi disponibilă între 15 septembrie şi 15 noiembrie 2006. (R.M.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE