Home / Uncategorized / Recomandarea zilei la Mama Mia

Recomandarea zilei la Mama Mia

Distribuie

Pizzeria Mama mia se afla pe Bulevardul 1848 nr. 76, in apropierea pietei de zi din cartierul Dambu Pietros, cu terasa si un bar, este administrata de Miclea Adrian. Deschis zilnic de la 8 la 22. Specialitatea casei se numeste
Pizza a la Micutu
O pizza mare cat o roata de car, de 2 kg costa 30 de lei, contine peste blatul obisnuit de pizza un strat de pomodoro, ulei de masline, sunca, salam, carnati, kaiser, pipet de pui, cuperci, ardei gras, ceapa, masline, cremvursti, porumb, chilli, oregano si rosii. Dupa o pizza atat de bogata vi se recomanda un vin alb , demisec, 16 lei butelia, sau un suc natural de mere, adus de la Miercurea Ciuc, 250 de grame costa 3 lei. Pizzeria se mandreste cu sortimentele sale de cafea multicolora, frappe sau sau cappucino la preturi intre 2,5- si 5 lei.

 

De asemenea, verificati

Curăţenia de Primăvară – Primăria Reghin

DistribuieCOMUNICAT Municipiului Reghin, organizează în perioada 14 martie – 21 aprilie 2016, acţiunea de salubrizare …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.