Roxana şi Marian Ştirbu Monden
  • admin
  • 0 comentarii
  • 94 Vizualizări

Roxana şi Marian Ştirbu

2196_miriiRoxana.gif"Viaţa alãturi de mine va fi mereu o aventurã!", i-a promis Marian iubitei sale încã din prima clipã. Şi s-a ţinut de cuvânt.
Povestea lor a început în august anul trecut, când s-au prãbuşit MIG-urile. Marian fãcea parte din echipa care venise de la Bucureşti sã transmitã de la faţa locului.
"Nu eram pregãtitã pentru o relaţie. Dar nu întotdeauna noi suntem cei care decidem ce urmeazã sã se întâmple în viaţa noastrã", îşi aminteşte Roxana. "Nu a fost dragoste la prima vedere. Nu era genul de cuceritor care fura inimile doamnelor dintr-o privire. Ar fi putut trece neobservat. Dar nu şi pentru mine, care am privit dincolo de ceea ce zãreşte ochiul amator. Un "sãrut mâna" adresat din suflet, nu din exces de politeţe, a fost de ajuns pentru a mã opri sã îl ascult. Un necunoscut. Un bãrbat despre care nu ştiam nimic, dar îmi doream deja sã aflu totul. Gestul lui a fost încãrcat de firesc, dominat de o naturaleţe ieşitã din tipare. Demonstraţia de bun-simţ a continuat pe tot parcursul serii. Atent la detalii, nu i-a scãpat nimic.
N-a uitat sã îmi deschidã portiera când am urcat în maşinã, n-a neglijat sã îmi ia haina la intrarea în restaurant, nici sã îmi potriveascã scaunul înainte sã iau loc la masã. Un adevãrat domn, rãtãcit printre bãrbaţi".
Fascinatã de nonşalanta lui, Roxana şi-a dorit din adâncul sufletului sã îl reîntâlneascã pe cavalerul de modã veche care zãbovise atât de puţin în preajma ei. Şi-a zis cã meritã sã trãiascã lângã acest om mãcar încã o zi. Nici nu visa atunci cã îşi va petrece lângã el toatã viaţa.
La prima întâlnire, nici mãcar nu-i reţinuse numele. O sãptãmânã mai târziu, când s-au revãzut la Sinaia, i-a mãrturisit cã habar nu are cum îl cheamã. Au râs amândoi, cum li se întâmplã în fiecare zi. "Marian m-a învãţat sã râd, sã savurez fiecare clipã, sã redevin eu însãmi. Lângã el
m-am redescoperit şi am învãţat sã trãiesc. Marian a simţit cã dincolo de zidul care, cu bunã ştiinţã, îmi baricada fiinţa, se ascund sentimente. Şi a ştiut sã scoatã la suprafaţã ce era mai bun din mine".
Dupã weekend-ul petrecut la Sinaia, Roxana a simţit cã Marian e bãrbatul pe care l-a dorit întotdeauna, chiar dacã refuza sã recunoascã acest lucru. "Petrecusem acolo douã zile de basm. Cu greu m-am dezmeticit şi multã vreme mi-am pus întrebarea dacã s-a întâmplat cu adevãrat. La despãrţire, pe peronul gãrii, m-au podidit lacrimile. Odatã cu trenul care l-a dus pe Marian departe, s-a rupt ceva din mine. Eu, femeia de gheaţã, fusesem tulburatã de o simplã despãrţire. Aş fi dat orice sã îl mai reţin încã o zi alãturi de mine". "E doar o chestiune de timp pânã când vom fi din nou împreunã",i-a promis Marian la despãrţire şi a avut grijã sã împlineascã promisiunea, aşa cum face de fiecare datã.
Nu ştia atunci cât timp va mai trece pânã când îl va revedea. Dar Caravana "Te vezi la Ştirile ProTv" l-a adus din nou aproape. E drept cã Marian a dat atunci o mânã de ajutor destinului. Regãsirea a fost decisivã: Roxana a înţeles cã Marian este barbatul ei.
Cererea în cãsãtorie a venit la mai puţin de patru luni dupã ce
s-au cunoscut. O amintire de neuitat pentru Roxana: "M-a invitat la un local rustic din Bucureşti, acelaşi în care aveam sã petrecem la nunta noastrã câteva luni mai târziu, mi-a cerut sã închid ochii şi mi-a pus verigheta pe deget. Marian este bãrbatul care ştie ce vrea şi ştie cum sã obţinã ceea ce îşi doreşte. M-a rugat sã nu mã grãbesc cu rãspunsul, deoarece este o decizie pentru toatã viaţa. Dar n-am avut nevoie de timp ca sã spun DA".
"Viaţa noastrã este o permanentã aventurã. Suntem fãcuţi unul pentru celãlalt. Savurãm fiecare clipã şi ştim sã preţuim fiecare gest al partenerului, oricât de nesemnificativ. Avem grijã unul de altul, ne completãm reciproc. Şi, mai presus de toate, ne iubim şi ne respectãm unul pe celãlalt. Nu-i de mirare cã stârnim invidie la tot pasul", spune Roxana.
Pânã când Dumnezeu le va binecuvânta cãsnicia cu prunci, Roxana şi Marian se bucurã de fiecare clipã petrecutã împreunã.
Noi le dorim casã de piatrã şi o viaţã frumoasã.

Anca MARIAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE