Sovata Sportiva Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 72 Vizualizări

Sovata Sportiva

10877_sport.gifZeci de sportivi mureseni si-au stabilit in aceste zile cartierul geneal in Sovata. Aerul curat din statiune si serviciile complete oferite de noul centru SPA de la Complexul Alunis i-au adus aici pe cei care trebuie sa-si puna la punct conditia fizica. Primii au sosit la Sovata fotbalistii juniori de la ASA Targu Mures, antrenati de Dorin Stian. Cand inca nu s-au stins bine ecourile petrecerii de Revelion, fotbalistii de la grupele de juniori 1991 si 1995 alergau deja in jurul lacului Ursu. Cate doua antrenamente pe zi, in care obiectivul a fost pregatirea fizica de baza, hrana consistenta si multa odihna. Sub aceste coordonate si-au facut cantonamentul juniorii de la ASA, timp de o saptamana. Pe 3 ianuarie la Alunis au ajuns si gimnastele de la Liceul cu Program Sportiv. Pregatite de Mihaela Sandor si Julieta Iordache, delicatele componente ale sectiei de gimnastica ritmica au cunoscut calvarul "scarilor", traditionala metoda de calire a fortei, pe treptele din fata hotelului Sovata. Micile gimnaste au lucrat si pentru maiestrie, cu obiectele din dotare: corzi, panglici etc.
Tot la Alunis au tras componetele echipei de popice-senioare Romgaz Electromures. Muresencele, antrenate de Seres Alexandru au muncit doar pentru pregatirea fizica, urmand ca de saptamana viitoare sa intre la antrenamente la arena de popice. Luni au ajuns la Sovata si handbalistele de la CS Transilvania, iar marti au intrat in hora mai multi luptatori de la CS Muresul. Atat handbalistele cat si sportivii de la CS Muresul au " in meniu ", multi kilometri de alergare si exercitii la Sala de forta. In a doua parte a lunii ianuarie si in februarie vor ajunge in Sovata si ehipe de fotbal-seniori, de la toate nivelurile.
Gazda Alunis
Linistea statiunii, aerul curat si zapada care persista in ciuda cresterii temperaturilor fac din statiunea Sovata un loc ideal pentru cantonamente. Serviciile oferite de Complexul Alunis, calitatea bucatariei si facilitatile oferite la cazare de conducerea hotelului ii determina pe multi dintre sportivi sa aleaga acest complex drept gazda pentru pregatirea centralizata de iarna. Pentru cei care au si putin timp pentru divertisment exista partia de schi, unde se pot distra de minune fie pe schiuri, sau pe sanie, dar si la o tuica fiarta sau la un vin cald.

Florin MARCEL

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE