Contracte cu farmacii doar pentru bolile cronice Sanatate
  • admin
  • 0 comentarii
  • 112 Vizualizări

Contracte cu farmacii doar pentru bolile cronice

Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate a încheiat joi actele adiţionale la contractul cadru cu farmaciile din judeţ care vor elibera în acest an medicamente în cadrul programului de boli cronice. Cu un buget de 45 de miliarde de lei în 2005, programul se referă la patru afecţiuni: hepaptită, stări posttransplant, poliartrită şi boli psihice.
În Târgu Mureş, farmaciile care eliberează medicamente pentru hepatită şi stări posttransplant sunt: Aesculap, Atlas, Europharm, B&B, Melinda, Novofarm, Remediu, Sensiblu, Superfarm, Ultramed, Relad, Efedra, Iris şi Rubrifarm.
În cazul poliartritelor reumatice, farmaciile din Târgu Mureş sunt Aesculap, Amanita, Atlas, Belladona, Efedra, Euforbia, Europharm, Farmacordis, Farmadan, B&B, Farmatop, Hygeea, Elite, Iris, Maria, Melinda, Novopharm, Primula, Provita, Relad, Remediu, Rubifarm, Salix, Salvia, Sensiblu, Superpharm, Ultramed, Royal, Sanvita şi Doina. În Sighişoara, CJAS a încheiat contracte cu trei farmacii, Aloe, Genţiana şi Humanitas. În Târnăveni, farmacia Diana eliberează medicamente pentru poliartritele reumatice, iar la Reghin, farmaciile Dios, Geum şi Medimfarm. Chiar şi în Band, farmacia Adonis eliberează medicamente pentru aceeaşi afecţiune.
Pentru boli psihice, la lista de mai sus a farmaciilor din Târgu Mureş se adaugă farmaciile Viva şi Farmaplus, iar în Reghin – Vojdres, Hovoth, Drailina şi Elena. În Luduş, farmacia Panax eliberează medicamente în cadrul programului de boli psihice. (C.A.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE