Haos girat de PSD în Sănătate Sanatate
  • admin
  • 0 comentarii
  • 32 Vizualizări

Haos girat de PSD în Sănătate

765_Ligia.gifAcum, de când au trecut într-o neliniştitoare Opoziţie, în contextul u-nor potenţiale alegeri an-ticipate – mai ales dacă Europa ne dă astăzi OK-ul pentru a adera în 2007 la Uniunea Europeană -, pe-sediştii se agită împotriva actualei puteri mai ceva ca nişte bule într-o sticlă cu apă minerală.
Una dintre ultimele intervenţii, haotice şi demagogice, aşa cum îi stă bine PSD, a fost cea a deputa-tului Cristian Dumitrescu, care de la înălţimea de 1,5 m a tribunei Camerei Deputaţilor a înfierat cu mâ-nie proletară, am reprodus un clişeu des uzitat de pseudo-ziarele democra-tice răsărite după '90 şi după 50 de ani de pupat co-muniştii pe bot, aşa-zisul dezastru provocat de mi-nistrul Cinteză în Sănă-tate.
Individul – nu ştiu ce pregătire o fi având şi permiteţi-mi să nici nu mă intereseze, ţinând cont de inepţiile debitate – a sancţionat intervenţiile ministrului care prezintă "ima-gini apocaliptice cu bolnavi de diabet disperaţi care stau la cozi pentru procurarea medicamen-telor, cu medici nemul-ţumiţi care nu-şi pot face meseria şi cu farmacişti decişi să nu mai acorde reţete compensate până nu-şi vor primi banii restanţi".
Din păcate, imaginile înfierate de pseudo-deputatul care, fie-mi permis, habar nu are despre ce vorbeşte – o fi fost unealta "inocentă" a unui grangur mai mare, Ovidiu Brânzan, de exemplu – nu sunt nici apocaliptice, nici exagerate, ci o cruntă rezultantă a disperării pesediste după voturi "sociale".
Iată că acum, la mai puţin de şase luni de schimbare a puterii, bugetele la sănătate au fost amanetate pe întreg anul 2005 şi abia am depăşit trimestrul I din cele patru. Cozile apocaliptice ale bolnavilor de diabet au fost o constantă şi a celor patru ani de dictatură pe-sedistă, când astfel de imagini erau falsificate pe bani mulţi, asemenea procedeelor comuniste.
de Ligia VORO

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE