Jurnaliştii muncesc, nu petrec Monden
  • admin
  • 0 comentarii
  • 110 Vizualizări

Jurnaliştii muncesc, nu petrec

935_Jurnalisti.gifSărbătoarea Paştelui începe în după amiaza zilei de sâmbătă, odată cu încheierea postului de 40 de zile. Cei care vor lipsi din sânul familiilor la acest eveniment sunt jurnaliştii. Am întrebat fiecare corespondent de televiziune cum îşi va petrece sfintele sărbători de Paşti, răspunsul fiind unul şi acelaşi: pe teren, la muncă.
Corespondentul Antenei 1 Bucureşti, Ovidiu Maior, îşi va petrece sărbătorile aşa cum era de aşteptat, în câmpul muncii. El va fi prezent la slujba de Înviere însoţit de cameraman: "Sincer să fiu voi fi la muncă, pentru că vom transmite în direct în noaptea Învierii. Dacă nu aş fi fost la muncă, mi-aş fi petrecut sărbătorile acasă, alături de familie. Nu aş fi plecat nicăieri altundeva în afara oraşului", a declarat Ovidiu.
Paula Rusu este tânăra care umple de farmec redacţia PRO TV Mureş. Cei care trec zilnic pe strada Călăraşilor nu există să nu o fi văzut cel puţin o dată cu microfonul în mână gata să intre în direct pe postul naţional. "Probabil voi fi acasă, în Reghin, în mijlocul familiei, dar încerc să vin şi la Târgu Mureş alături de prietenii şi prietenul meu. E o sărbătoare pe care vreau să o petrec alături de toţi cei dragi mie. Şi pentru asta am să fac în aşa fel încât să mă împart în două locuri".
Acelaşi program îl va avea şi Cătălin Condruţ, corespondent Prima TV. El ne-a declarat râzând că de sărbători va fi cu camera şi cu microfonul în mână: "Voi fi la lucru, voi avea de filmat obiceiuri pascale, iar în noaptea de Înviere voi fi la filmat la biserici. Sunt convins că voi întâlni mulţi cunoscuţi şi prieteni şi că voi avea şi eu momente de destindere", a spus Cătălin.
Tot la muncă va fi şi corespondenta postului Naţional TV, Petriana Milăşan, care ne-a răspuns simplu şi la obiect: "La muncă voi fi. Avem obligaţia de a realiza materiale despre obiceiurile specifice zonei, după care vom merge la filmat la Înviere. Dacă mai avem timp, vom merge şi pe acasă să ciocnim un ou roşu alături de familie".
Redactor şef adjunct al cotidianului "Zi de Zi" şi corespondent Realitatea TV, colega noastră, Cora Muntean va pleca în week-end la Bucureşti. "Vreau să fiu alături de fiica mea de sărbători. Dată fiind distanţa care ne desparte, sunt rare momentele în care reuşim să stăm împreună. Nici nu încape vorbă să petrecem separat o astfel de sărbătoare".
Ca jurnalist, nu ai vreme să te plictiseşti, pentru că totul este în mişcare. În fiecare zi intri în contact cu oameni noi, situaţii neprevăzute, cazuri sociale care trebuie tratate cu profesionalism, totul făcut sub presiunea timpului. Un singur lucru îi lipseşte unui jurnalist. Timpul liber.

Liana TODORAN
Amalia VASILESCU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE