Vara asta ne îmbrăcăm în flori Monden
  • admin
  • 0 comentarii
  • 88 Vizualizări

Vara asta ne îmbrăcăm în flori

960_Vara.gifFlori împletite, mozaic din flori, fundal floral, toate în combinaţii de culori vii, în special verde, portocaliu, turcoaz.
Dacă spatele unui tricou e dintr-o culoare de mov deschis, partea din faţă şochează prin multitudinea de flori. Se poartă rochii simple, dintr-o culoare, dar margaretele în miniatură prinse discret de material, curgând de la umeri până la tivul de jos, au un efect cu totul special. O înveselesc pe cea care îmbracă o asemenea rochie şi pe cel care o priveşte. Pentru femeile care nu ştiu, margareta înseamnă inocenţă, puritate, tandreţe, atât din partea celui care le oferă cât şi pentru cei care le primesc.
Pantalonii de vară se poartă până mai jos de genunchi, iar cureaua asortată ca şi culoare are în faţă un motiv floral sau diferite jocuri de dungi şi puncte care-ţi fură ochii. Sandalele cu talpă înaltă sau cu toc mic şi foarte subţire se mulează cu atât mai gingaş pe piciorul celei care le poartă cu cât în faţă se termină cu o floare. Femeile care se îmbracă cu "gust" îşi potrivesc poşeta ca şi culoare cu încălţămintea, iar dacă se doresc amândouă animate cu flori este de preferat să fie unul şi acelaşi model, nu un "buchet" nereuşit.

Flori la degetul mic

Accesoriile conţin şi ele flori sau sunt flori. Se poartă coliere fixate pe gât din material simplu de plastic, iar în faţă o floare ca medalion înveselită cu boabe de mărgele sidefate. Flori purtăm şi la urechi ca şi cercei, pe degete ca inele, sau le agăţăm de buzunar ca o bijuterie simplă, dar de efect. Sunt multe femei care îşi aleg îmbrăcămintea tocmai din dorinţa de a purta un anumit tip de floare. "Avem cliente care vor pur şi simplu să cumpere o haină care să aibă neapărat pe ea un crin, de exemplu. Şi floarea soarelui este foarte căutată. Depinde de gustul fiecăruia şi de felul în care se asortează fiecare femeie. Nici prea multe flori nu dau bine", spune Mihaela Vlad, vânzătoare. Crinul simbolizează puritate, inocenţă şi protejează de spirite rele. Floarea soarelui semnifică longevitate, putere, hrană, căldură, toate calităţile soarelui în sine.
Crizantema semnifică veselie şi pace, iar culorile individuale poartă în ele mesaje specifice: roşu pentru dragoste, noroc şi urări de bine, albul înseamnă adevăr, iar galbenul o dragoste mai puţin înfocată.
Vara aceasta ne îmbrăcăm vesel. Felul în care femeia preferă să se îmbrace spune multe despre personalitatea ei, despre starea ei sufletească şi gust. Având în vedere că floarea e prezentă în aproape toate hainele şi accesoriile, în încercarea de a evita ridicolul, pentru femei e o adevărată bătaie de cap alegerea unei toalete. De aceea, a te îmbrăca în flori este o artă.

Amalia VASILESCU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE