Visul unei nopţi de primãvară Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 120 Vizualizări

Visul unei nopţi de primãvară

949_Multumim(Visul).gifCel mai aşteptat moment a fost meciul dintre ASA şi echipa naţională, bineînţeles în varianta old-boys. Intrarea lui Bölöni pe teren a stârnit un adevărat delir al publicului. Nici măcar marii actori care au venit prin Târgu Mureş nu au beneficiat de asemenea aplauze. Vizibil emoţionat, Loţi a încercat din răsputeri să-şi stăpânească lacrimile.
Prima intrare a lui Bölöni în scenă a avut loc undeva la jumătatea Galei. Peste 3.000 de oameni s-au ridicat în picioare şi l-au aplaudat minte în şir pe jucătorul care îşi gasea cu mare greutate cuvintele, gâtuit de emoţie. La ultimul meci, când a intrat în scenă cu foştii colgei de la ASA, Bölöni a fost din nou extrem de emoţionat. Aplauzele nu au fost mai puţine nici de această dată.
Lotul ASA (1970-1983) a fost alcătuit din: Sólyom Csaba, Varró Alexandru, Nagel Zoltán, Florea Ispir, Kanyaró Attila, Szöllösi Lászlo, Ştefan Gligore, Kiss Madocsa, Dumitru Unchiaş, Körtési Bela, Petru Orza, Vasile Pâslaru, Ladislau Bölöni, Both György, Fanici Andrei şi Marton Levente. Antrenor Ördögh Attila.
De cealaltă parte, pentru naţionala României au fost prezenţii: Silviu Lung, Dumitru Prodan, Ilie Balaci, Tudorel Stoica, Victor Piţurcă, Aurel Ţicleanu, Tibor Selymesi, Marcel Puşcaş, Marius Lăcătuş, Sandu Boc, Ioan Ovidiu Sabău. Antrenor Emeric Jenei.
Meciul a fost arbitrat de Ion Crăciunescu.
A fost un meci al amintirilor. În tribune mulţi spectatori au urmărit această partidă cu ochii în lacrimi. Aminiti frumoase, dar şi durerose.
Partida dintre ASA şi Naţională a fost foarte stânsă. Au deschis scorul oaspeţii, pin Selimeşi, dar apoi Hajnal şi Marton au marcat şi mureşenii au preluiat conducerea. Stoica a egalat pentru echipa lui Jenei şi Selymesi a marcat golul de 3-2 când mai erau puţin minute.
A câştigat Naţionala, dar bucuria publicului nu a fost deloc diminuată. Cei care au avut privilegiul să fie prezenţi la spectacolul pus la cale de fundaţia mureşeană PRO XXI, cu Cseh Gavrilă ca principal organizator, au plecat acasă fericiţi.
Mureşenii au găsit că în undeva în adâncul sulfletului lor mai e loc de speranţă.
Pentru invitaţii Galei spectacolul nu era gata. Urma o petrecere la Hotelul Continental.

Florin MARCEL

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE