Flori cu dragoste Monden
  • admin
  • 0 comentarii
  • 29 Vizualizări

Flori cu dragoste

987_Flori.gifVinde flori de 30 de ani şi mărturiseşte că le iubeşte, dar şi oamenii o iubesc pe ea. Susana are 63 de ani şi singurele momente când se desparte de flori sunt lunile de iarnă. "Totuşi, de Moş Nicolae vând obiecte d-astea, de sărbători", spune zâmbind bătrâna.

Spune că mureşenii iubesc florile de primăvară şi că acum vinde flori toată ziua.
Este din Târgu Mureş şi spune că oraşul s-a schimbat de-a lungul anilor, dar nu în bine. Nici măcar florile de pe stradă nu o impresionează: "Nu mai sunt multe flori, aşa cum era pe vremuri". Totuşi, spune că dacă oamenilor le este bine, atunci şi ea este fericită. Un buchet mare de liliac costă la Susana 30.000 lei, iar unul de lăcrămioare 10.000 lei. Bătrâna zâmbeşte continuu şi priveşte cu drag florile. Sunt viaţa ei. În redacţie miroase acum a lăcrămioare… nu am putut rezista tentaţiei.
Nu există om care să nu ai aibă ce povesti. Toţi avem vise, toţi avem speranţe. Gândeşte-te bine: ce ai vrea să ştie ceilalţi mureşeni despre tine? Apoi spune-ne şi nouă povestea ta. Trimite o scrisore pe adresa strada Călăraşilor nr. 12 sau un e-mail la corina@zi-de-zi.ro.

Corina ALBOTA

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE