Peugeot lansează esenţa mărcii: Paladine Monden
  • admin
  • 0 comentarii
  • 58 Vizualizări

Peugeot lansează esenţa mărcii: Paladine

1004_Peugeot.gifDupă ce Peugeot lansa în vara anului trecut noul 407, un etalon în clasa medie, iar la şase luni modelul înregistra o cotă de piaţă de 12.91%, acum Peugeot lansează şi varianta Paladine.

Peugeot 407 Paladine are potenţialul de a se ridica în vârful segmentului său ca nivel de vânzări, datorită elementelor care construiesc oferta comercială a acestui model şi ca nivel de dotare. Cu multe plusuri în echiparea standard – climatizare, radio CD cu opt boxe, computer de bord, proiectoare de ceaţă, ABS, ESP, geamuri electrice faţă, şase airbag-uri – 407 Paladine are un stil cu precădere modern, exprimat printr-un echilibru de ansamblu şi un aspect felin mult mai pronunţat.
Iar oferta vine să se ridice la nivelul impus de maşină: preţ CIP începând de la 14.900 euro, cu posibilitate de finanţare pe o durată de patru ani, o dobândă de numai 7.9% – cu un avans de 2200 euro, o rată de 310 euro şi valoare reziduală zero. La care se adaugă posibilitatea de livrare imediată din stoc, astfel încât Paladine face modelul 407 o berlină accesibilă pentru un segment nou şi important de piaţă. (C.H.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE