Sărbătoarea şcolarilor agricoli Monden
  • admin
  • 0 comentarii
  • 32 Vizualizări

Sărbătoarea şcolarilor agricoli

1003_Sarbatoare.gifGrupul Şcolar Agricol Reghin a sărbătorit în această săptămână 44 de ani de la înfiinţare. Cel mai aşteptat moment al festivităţilor spectacolul festiv de joi, când, pe parcursul a două ore, viitorii specialişti în agricultură au demonstrat pe scena Casei de Cultură Eugen Nicoară că au şi talente artistice.

Elevii Grupului Şcolar Agricol din Reghin s-au bucurat de spectacolul oferit de colegii lor, manifestându-se zgomotos şi entuziast la fiecare reprezentaţie. Programul spectacolului a inclus minirecitaluri, momente coregrafice, un recital de poezii şi interpretări ale unor fragmente din piese de teatru.
Cei mai aplaudaţi au fost Paul Popovici, din clasa a X-a B, şi fostele eleve ale grupului Şcolar Agricol Reghin Mihaela Sabău şi Delia Lazăr.
Pe scenă au mai evoluat corul unităţii şcolare, "Glas de Primăvară", coordonat de profesorul Fărcaş Vasile, eleve ale clasei a IX-a B, care au recitat poezii şi o variantă "matematică" a Mioriţei, şi Mircea Precup şi Chiorean Mihai, care au susţinut recitaluri la vioară.
La final, elevii cu rezultate deosebite la concursurile şcolare au fost premiaţi împreună cu profesorii care s-au ocupat de ei. La concursul pe meserii în domeniul industrie alimentară, calificarea profesională brutari-patiseri-produse făinoase s-au remarcat elevele Elena Deac (faza naţională 2005) şi Dana Matei (faza judeţeană). Premii cu totul speciale au primit "muzicienii" unităţii şcolare (Precup Mircea, Chiorean Mihai şi Popovici Paul), care au primit două viori şi o chitară, achiziţionate de conducerea şcolii şi cu sprijinul unor sponsori.
"Acum, la ediţia a cincea a Zilelor Şcolii şi aniversarea a 44 de ani de existenţă a unităţii noastre şcolare, elevilor şi personalului din şcoală le urez mult succes în viaţă, sănătate şi mult noroc. Pentru noi asemenea manifestări ne dau noi imbolduri spre a realiza un învăţământ de calitate, spre o creştere a gradului de responsabilitate. Acest program a fost prezentat impecabil, dovedind că şi elevii şcolii noastre pot fi la nivelul liceenilor din oraş şi judeţ", a declarat Alexandrina Lupescu, directoarea Grupului Şcolar Agricol Reghin.
Curios, pentru reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Mureş manifestarea nu a contat.

Ionuţ OPREA

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE